Opti Fun

Opti Fun on tasoryhmä aloittelijoille, jossa opetellaan ja syvennetään optimistijollapurjehduksen alkeita hauskanpidon ja yhdessä tekemisen merkeissä. Ryhmä harjoittelee kokeneiden valmentajien johdolla tavoitteena oppia turvallisessa ympäristössä mm.

  • Perustaidot veneen käsittelystä esim. ohjaaminen, kääntyminen ja väistäminen
  • Optimistijollan osat ja omatoiminen rikaaminen (veneen laittaminen vesillelähtövalmiiksi)
  • Purjehduksen perustermistö
  • Veneen hallittu kaataminen ja ylös nostaminen vesillä
  • Turvallinen vesillä liikkuminen ja toimiminen

Tärkeintä ryhmän toiminnassa on löytää kipinä ja ilo purjehtimiseen, sekä luoda perusasioiden hallinnalla vankka pohja mahdollista tulevaa kilpauraa varten. Korostamme ryhmän toiminnassa myös hyvän ryhmähengen merkitystä ja vuorovaikutustaitojen opettelua.

Kenelle suunnattu

Opti Fun on suunnattu 6–14 vuotiaille nuorille purjehduskoulun tai purjehduskerhon käyneille. Tiimiläiset osaavat jo itsenäisesti purjehtia optimistijollaa ja tuntevat myös muut purjehduksen perusteet. Näin takaamme turvallisen ja mielekkään harjoitteluympäristön vesillä.

Harjoitteluohjelma

Opti Fun -ryhmän vesiharjoitukset pyörähtävät käytiin heti jäiden lähdettyä toukokuun alussa. Ryhmä treenaa kaksi kertaa viikossa tiistaisin ja torstaisin klo 17–19.30 aina syyslomaan saakka. Heinäkuussa ryhmä pitää taukoa harjoittelusta kesälomien vuoksi.

Fun tiimin harjoitusohjelma 2021

Fun tiimin harjoitusohjelmaan pääset tutustumaan täältä

Lisätiedot valmentajilta

Tommy Stenius

+358 44 200 6535

tommy.stenius@gmail.com

Iida Vauhkonen

+358 44 325 8460

isa.vauhkonen@gmail.com