29er Race

DSC_7564

Race tiimi on HSK Akatemian junioreista koostuva ryhmä, joka tavoittelee kansainvälistä menestystä 29er luokassa. Tiimissä harjoittelee aktiivisesti neljä venekuntaa. Harjoittelu on tuttuun tapaan intensiivistä ja laadukasta. Race-tiimi pääsee haastamaan muiden seurojen veneitä aina seurojen järjestämissä 9er osakilpailuissa ja muissa kansallisissa arvokilpailuissa.

Harjoittelu tähtää pääsääntöisesti kansainvälisiin kilpailuihin, mutta on sovellettavissa jokaisen tiimin yksilöllisiin tavoitteisiin. Ryhmää valmentaa entinen Olympiapurjehtija, valmennusguru Petri Leskinen.

29er Alkeisryhmä

Alkeisryhmä

29er-luokan kasvanut suosio sai HSK Akatemian järjestämään valmennusta myös junioreille, ketkä ovat vaihtamassa veneluokkaa tai tulevat lajin ulkopuolelta toimintaan mukaan.
29er alkeisryhmän valmennus alkaa syyskuun alussa ja kestää aina lokakuun loppuun saakka. Ryhmäläiset voivat osallistua Race tiimin kanssa SPV:n järjestämiin treenileireihin fiiliksen ja osaamisen mukaan. Ryhmällä on käytössä tällä hetkellä ainakin yksi seuran oma 29er vene.

 

Lisätiedot

29er tiimien vastuuvalmentaja
Petri Leskinen
petri.leskinen@purjehtija.fi
puh. 050 323 0117

29er joukkueenjohtaja
Timo Piispa
timo.piispa@fortum.fi
050 453 2758