606-klubiveneet

HSK:lle hankittiin neljä 606-venettä jäsenten käyttöön 120-juhlavuoden kunniaksi.

606 on helposti purjehdittava, Pelle Petterssonin vuonna 1969 suunnittelema kahden tai kolmen hengen miehistöllä purjehdittava kölivene. Veneet ovat helposti hallittavia, jollamaisesti käyttäytyviä ja nautinnollisia purjehtia. Kölipainon ansiosta vene on erittäin vakaa ja turvallinen. 606 onkin ollut erittäin suosittu venetyyppi paitsi purjehduskoulujen, mutta myös yritystapahtumien käytössä.

HSK:n 606-veneet ovat keskenään tasaväkisiä ja tarjoavat hyvät puitteet purjehdukseen tutustumiselle ja jopa kisailulle. Vene on hauska purjehtia lyhyellä radalla isopurjeella ja fokalla. Veneissä on myös spinnuvarustus, jota käytetään kelin mukaan.

Lisätietoa 606:stä löytyy luokan sivuilta.

Veneet ovat Hoskin jäsenten vapaassa käytössä maksutta. Miehistöjäsenet ja vieraat pääsevät mukaan jäsenen kanssa.

Veneen varaaminen omaan käyttöön

Voit varata veneen itsellesi tästä. Valitse haluamasi ajankohta, syötä tietosi ja vene on varattu käyttöösi. Varaus on enintään neljä tuntia kerrallaan.

Huomioithan myös seuraavat asiat:

  • Varaus onnistuu itsepalveluna. Toimisto ei hoida veneiden varauksia.
  • Veneet on tarkoitettu täysjäsenten käyttöön. Miehistöjäsenet ja vieraat ovat tervetulleita purjehtimaan jäsenen seurassa.
  • Varauksia on mahdollista tehdä 14 päivää etukäteen
  • Nimesi tulee varauksen jälkeen näkyviin varauskalenteriin. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojaselosteesta.
  • Saat sähköpostiisi vahvistusviestin, josta löydät varauksen tiedot, sekä linkit varauksen perumiseen tai uudelleenkalenterointiin.

Yritystapahtumat

Veneitä vuokrataan myös yritystilaisuuksiin hintaan 1200 euroa (plus alv.) sisältäen neljä venettä neljäksi tunniksi.

Tilaisuuden voi järjestää omatoimisesti, jos yrityksellä on purjehdustaitoiset kipparit omasta takaa. Tarvittaessa kippareita voi hankkia käyttöön Hoskin jäsenistöstä tai esimerkiksi Burn Out City Oy Ab:sta.

Lisätietoa yritystilaisuuksien järjestämisestä saat myös hallituksen jäseniltä.