Veneen varaaminen omaan käyttöön

Voit varata veneen itsellesi tästä. Valitse haluamasi ajankohta, syötä tietosi ja vene on varattu käyttöösi. Varaus on enintään neljä tuntia kerrallaan.

Huomioithan myös seuraavat asiat:

  • Varaus onnistuu itsepalveluna. Toimisto ei hoida veneiden varauksia.
  • Veneet on tarkoitettu täysjäsenten käyttöön. Miehistöjäsenet ja vieraat ovat tervetulleita purjehtimaan jäsenen seurassa.
  • Varauksia on mahdollista tehdä 14 päivää etukäteen
  • Nimesi tulee varauksen jälkeen näkyviin varauskalenteriin. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojaselosteesta.
  • Saat sähköpostiisi vahvistusviestin, josta löydät varauksen tiedot, sekä linkit varauksen perumiseen tai uudelleenkalenterointiin.

Huomioithan myös, että veneitä säilytetään pääasiassa pukilla mastovajan läheisyydessä. Satamakapteenilta saat ohjeet nosturin käyttöön.

Muistathan palauttaa veneen vähintään yhtä siistissä kunnossa kun se oli lähtiessäsi. Kiitos ja hienoja purjehdushetkiä!

Yritystapahtumat

Veneitä vuokrataan myös yritystilaisuuksiin hintaan 1200 euroa (plus alv.) sisältäen neljä venettä neljäksi tunniksi.

Tilaisuuden voi järjestää omatoimisesti, jos yrityksellä on purjehdustaitoiset kipparit omasta takaa. Tarvittaessa kippareita voi hankkia käyttöön Hoskin jäsenistöstä tai esimerkiksi Burn Out City Oy Ab:sta.

Lisätietoa yritystilaisuuksien järjestämisestä saat myös hallituksen jäseniltä.