HSK mukana RORC Baltic Sea Race -kisassa – tule mukaan vapaaehtoiseksi

Helsingissä pidetään 19. – 27.7. RORC Baltic Sea Race, joka on kovatasoinen avomerikilpapurjehdustapahtuma. Tule mukaan joukkoomme kokemaan kansainvälistä kisatunnelmaa.

Kuva: Teemu Kiiskinen / Twelve.fi

Royal Ocean Racing Club (RORC) on klassisten avomerikilpailujen kuten Rolex Fastnet Racen, RORC Caribbean 600:n ja Transatlantic Racen järjestäjä.

RORC järjestää Baltic Sea Racen tiiviissä yhteistyössä Ocean Racing Alliancen, Avomeripurjehtijoiden, Nyländska Jaktklubbenin (NJK), Helsingfors Segelklubbin (HSK), Xtra Stærk Ocean Racing Societyn sekä Helsingin kaupungin kanssa.

Helsingistä starttaavalle yli 600 merimailin radalle odotetaan Itämeren ja maailman kovimpia avomerikilpapurjehdustiimejä, joukossa myös lukuisia suomalaisia osallistujia. Katso osallistujalista täältä.

Baltic Sea Race tullaan jatkossa järjestämään joka toinen vuosi osana RORC:n kilpailukalenteria.

Tapahtuman onnistunut läpivienti kaipaa useita kymmeniä vapaaehtoisia sekä ennen tapahtumaa että itse kilpailun aikana. Lue lisää aiheesta flyerista, josta löydät myös ilmoittautumislinkin. Kaikille kiinnostuneille löytyy varmasti tekemistä!

Lisää kisasta löydät RORC:n englanninkielisestä lehdistötiedotteesta.