Rishamnin saunaan yhteissaunavuorot naisille ja miehille elo-syyskuussa

Rishamnin suosio on kasvanut ilahduttan paljon. Varsinkin loppukesästä, lomien jälkeen, satama on usein melko täynnä. Sen vuoksi saunan varauslista on satunnaisesti jatkunut jopa seuraavan vuorokauden puolelle.

Retkisaaritoimikunta on päättänyt, että tulevana syksynä otetaan kokeiluun yhteissaunavuorot perjantaisin sekä lauantaisin, jotta myös myöhemmin saapuvat voisivat päästä saunomaan saman vuorokauden aikana.

Yhteissaunavuorot toteutetaan seuraavilla säännöillä:

Yhteissaunavuorot Rishamnissa ovat käytössä 28.7. – 17.9.2023

Perjantaina ja lauantaina: naiset klo 21–22, miehet klo 22–23 

Saunan lämmityksen hoitavat aikaisemmat saunojat

  • Ilmoitus yhteisvuoroon osallistumisesta kirjataan saunakirjaan klo 20 mennessä. Alkuun merkintä Naisten/Miesten sauna ja veneiden nimet.
  • Yhteisvuoroihin tarvitaan vähintään 3 ilmoittautunutta venekuntaa, jolloin toteutuvat molemmat vuorot
  • Mikäli osallistujia on vain kaksi venekuntaa klo 20 mennessä, muuttuvat saunavuorot ilmoittautuneiden yksityisvuoroiksi.
  • Mikäli yhtään vuoroa ei ole varattuna klo 20 mennessä, niin yhteisvuorot eivät toteudu ja vapaaksi jääneet vuorot voi varata yksityisvuoroiksi klo 20 jälkeen.

Talkoosaunat ja muut yhteiset tapahtumat toteutetaan oman ohjelmansa mukaisesti.

Venekunnat, jotka ovat satamassa aikaisin, toivotaan varaavan vuoronsa aikaisin iltapäivästä, jotta myöhemmin saapuvat ehtivät myös saunoa hyvissä ajoin. Yhteisaunavuoroja voi tarvittaessa järjestää myös muissa saarikohteissa.

Lisätietoja: saari-posti@hoski.fi