Sinustako HSK:n pääsihteeri?

HSK etsii uutta pääsihteeriä kehittämään seuran viestintää ja markkinointia. Pääsihteeri toimii osana HSK:n hallitusta.

kuva: Pixabay

Pääsihteerin toimenkuvaan kuuluu toteuttaa ja kehittää viestintää yhteistyössä muun hallituksen ja tiedotustoimikunnan kanssa. Lisäksi erityisenä vastuualueena on HSK:n nettisivujen kehittäminen ja päivittäminen erityisesti sisällöntuotannon suhteen.

Nykyinen pääsihteeri Jaana Reijonaho jatkaa Hoskilainen-lehden päätoimittajana, joten uuden valittavan pääsihteerin tehtäviin ei kuulu lehden toimittaminen. Tällaiseen ratkaisuun on päädytty, koska viestinnässä on paljon tehtävää ja kehitettävää ja yhtä henkilöä ei haluta kuormittaa liikaa.

Pääsihteerin tehtävä sopii erityisesti henkilölle, jolla on halua kehittää viestintää ja markkinointia, edistää veneilyä ja purjehdusta sekä jolla on kokemusta nykyaikaisista viestintä- ja markkinointikanavista kuten sosiaalisesta mediasta.

Pääsihteerin toimikausi on kaksivuotinen ja se alkaa vuoden 2023 alusta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä vaalitoimikunnan puheenjohtajaan Juha Vuoriseen, puh. 0400 208548,  juha.vuorinen@hoski.fi.