Huomaathan, että torstaikisan radat ovat uudistuneet tälle kaudelle. Uudet ratakartat ja kilpailuohjeet on päivitetty kilpailusivulle. Huomioithan myös, että alkukesän kilpailujen osalta ei järjestetä palkintojenjakoa heti kilpailun jälkeen, vaan erikseen ilmoitettavana ajankohtana. Tulokset julkaistaan Manage2sailissa normaalisti.   

Köliveneiden keskiviikkoharjoitukset alkavat 3.6.

Twilight Race eli startti- ja rataharjoitukset köliveneille käynnistyvät ensi keskiviikkona 3.6. Harjoitukset järjestetään yhdessä tai kahdessa lähtöryhmässä osallistuvien veneiden määrästä riippuen. Harjoitusten aikana tehdään muutama starttiharjoitus ja lopuksi viimeisestä startista 1-2 kierrosta lyhyttä kryssi-lenssirataa. Harjoitukset ovat avoimia kaikille köliveneille (One Design ja ORC). Harjoitusten kulkua ja sisältöä voidaan muokata osallistuvien palautteen perusteella.

Harjoitukset pidetään rata-alueella D (Melkki). Ensimmäinen varoitusviesti klo 18.00.

Muut harjoituspäivämäärät kevätkaudella ovat 10. 6. ja 17. 6. Ilmoittautumiset Manage2sailiin viimeistään kaksi tuntia ennen ensimmäistä varoitusviestiä.

Tue järjestelyitä vapaaehtoisella osallistumismaksulla

Twilight Race järjestetään HSK:n ja Avomeripurjehtijoiden (AMP) yhteistyönä. AMP tukee tapahtumaa kattamalla osan kustannuksista. Tarjoamme purjehtijoille mahdollisuuden omalta osaltaan tukea järjestelyitä vapaaehtoisella osallistumismaksulla. Olisimme kiitollisia mikäli osallistujat suorittavat 20€ vapaaehtoisen maksun tilille Nordea FI30 2263 2000 0650 56. Mainitse viestikentässä ”Twilight Race” sekä veneesi nimi ja purjenumero.

Kauden ensimmäinen Blue Peter Race 4.6.

Hoskin iltakilpailu köliveneille eli Blue Peter Race järjestetään kaudella 2020 alkukaudesta kahtena ja loppukaudesta viitenä iltana.

  • Kilpailuratana on noin 7-9 nm saaristorata ja se purjehditaan FinRating-tasoituksin.
  • Jokaiseen kilpailuun tulee ilmoittautua erikseen Manage2sailin kautta.
  • Kevään päivämäärät: 4.6, 11.6.
  • Loppukauden päivämäärät ovat 20. 8., 27. 8., 3.9., 10.9., 17.9. (Hoskin mestaruus)
  • Lähtö on klo 18.00 Hoskin sataman edestä (12.9. klo 17:30), kaikki veneet yhdessä lähdössä (viestilippu D).

Huomaathan, että radat ovat uudistuneet tälle kaudelle. Vuoden 2020 ratakartat ja kilpailuohjeet on päivitetty ja löytyvät täältä

Myös kaudella 2020  yhden ja kahden hengen miehistöllä purjehtivat veneet saavat käyttää lähtöviestin jälkeen autopilottia ohjauksen apuna, poislukien merkkitilanteet.

Huomioithan myös, että alkukesän kilpailujen osalta palkintojenjako on päätetty siirtää myöhempään ajankohtaan. Kilpailukohtaiset tulokset ovat löydettävissä Manage2sailissa. Kilpailutoimikunta on päätynyt tähän päätökseen johtuen sekä ravintolan nykysäännösten mukaisista aukioloajoista että varmistaakseen terveysturvallisuuden.

Radalla nähdään!

Kölivene- ja kilpapurjehdustoimikunnat