Viime viikolla THL, Avi ja Helsingin kaupunki ovat antaneet ohjeita koronaviruksen leviämisen ehkäisyyn. Helsingfors Segelklubb ry:n hallitus pyytää jäseniään noudattamaan viranomaisten ohjeita. 

Lisäksi hallitus on tehnyt 14.3. seuraavat päätökset:

  • HSK Akatemian toiminta keskeytetään sisäliikunnan ja kokoontumisten osalta 3.4. asti. Tilanne arvioidaan tuolloin uudelleen. 
  • Yhdistyksen suunniteltu ylimääräinen kokous pidetään 18.3.2020, tähän suositellaan osallistuttavan etänä nettiyhteyden yli (liittymisohjeet jäsensivuilla 16.3). Klubitalossa kokoukseen osallistuville ei ole tarjoilua.
  • Myös vuosikokous 8.4. hoidetaan samalla tavalla, ensisijaisesti etänä (ohjeet jäsensivuilla 6.4). Jaettavat kilpapurjehdusmerkit voi noutaa toimistosta vuosikokouksen jälkeen. 
  • Toimikuntien kokoukset suositellaan pidettävän myös etänä kuten hallituksen kokouksetkin. 
  • HSK:n järjestämät koulutustapahtumat perutaan 5.4. asti. Tilanne arvioidaan tuolloin uudelleen.
  • Toimisto on suljettu toistaiseksi. Henkilökuntaamme saa yhteyden puhelimitse ja sähköpostilla. 
  • Lipunnoston ja huutokaupan (18.4) sekä kevään muiden tapahtumien osalta päätökset järjestämisestä tehdään 5.4. mennessä. 

Pyydämme ymmärrystä poikkeuksellisen tilanteen edessä. Pidetään toisistamme huolta ja pysytään terveinä.

Hallitus

Edit: Tarkennettu päivämäärä Akatemian osalta. Tarkennettu toimisto suljetuksi.

View this post on Instagram

Suojaa itseäsi ja läheistäsi koronavirukselta.⁣⁣ ⁣⁣⁣ ✅Jos sinulla on lievän hengitystieinfektion oireita, kuten nuhaa, yskää, kurkkukipua, lihassärkyä tai kuumetta, lepää ja sairasta rauhassa kotona.⁣⁣ ⁣⁣⁣ ✅Pysy kotona, kunnes oireet loppuvat. Tarkoituksena on varmistaa, että vakavista oireista kärsivät saavat hoitoa.⁣⁣ ⁣⁣⁣ ✅Ota yhteyttä terveydenhuoltoon vain, jos sinulle tulee vakavia oireita, kuten hengenahdistusta tai yleistilasi laskee.⁣⁣ ⁣⁣ ✅Ota yhteyttä puhelimitse, jotta tauti ei leviä muihin.⁣⁣ ⁣⁣⁣ ✅Älä mene töihin tai kouluun sairaana, älä myöskään vie sairasta lasta päivähoitoon tai isovanhemmille.⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ ✅Näin suojaat erityisesti ikääntyneitä ja perussairautensa johdosta koronavirukselle alttiita.⁣⁣ ⁣⁣⁣ Lisätietoja linkistä biossa.🔗 ⁣ ⁣ #thlfi #korona #pienitekosuurivaikutus

A post shared by thl.fi (@thl.fi) on