Kuivaushuoneiden ja pukuhuoneiden tyhjennys ja desinfiointi

Viimeaikaisen tuholaisongelman takia kuivaushuone ja pukuhuoneet desinfioidaan viikolla 43 (syyslomaviikon jälkeinen viikko) myöhemmin ilmoitettavana päivänä. Tätä varten tilat tulee tyhjentää kaikesta tavarasta viimeistään sunnuntaina 20.10.2019 klo 24.00.

Pyydämme kaikkia purjehtijoita hakemaan varusteensa ennen tätä. Tämän jälkeen tiloista löytyneet tavarat siirretään löytötavaroihin. Löytötavaroihin on jo siirretty kaikki lattialla olleet tavarat.

Olemme myös laatimassa kuivaushuoneen käytöstä ohjeet, jotka tulevat voimaan tyhjennyksen jälkeen. Tässä muutamia tärkeimpiä asioita, joihin jokaisen kuivaushuonetta käyttävän tulee sitoutua:

  • Kuivaushuoneessa saa kuivata vain henkilökohtaisia purjehdusvarusteita, eli pelastusliivejä, märkäpukuja, tossuja, hanskoja, bibejä/tanktopeja. Sen sijaan huoneessa EI saa kuivata muita vaatteita (sukkia, alusasuja, t-paitoja), pyyhkeitä tai esim. purjeita.
  • Kuivaushuone on tarkoitettu vain varusteiden kuivaamiseen ja lyhytaikaiseen säilyttämiseen. Maksimisäilytysaika on kaksi (2) viikkoa.
  • Kaikki kuivattavat varusteet tulee olla henkarilla (suosittelemme esim. lätkähenkaria). Tavaroita ei saa roikottaa suoraan tangoille tai kuivata lattialla. Vähintään henkari on nimikoitava (ml. puhelinnumero), mutta suosittelemme nimikoimaan kaikki tavarat erikseen.
  • Jatkossa kuivaushuone tullaan tyhjentämään määräajoin. Tyhjennyspäivä ilmoitetaan kaksi (2) viikkoa ennen tyhjennystä ja tyhjennyspäivänä huoneessa olevat tavarat siirretään löytötavaroihin. Löytötavarat voidaan hävittää 3 kk säilyttämisen jälkeen

Löytötavarapiste sijaitsee tällä hetkellä optarikontissa, joka on kerhotalolta katsottuna oikeanpuoleinen vihreä kontti. Löytötavarapisteestä löytyy myös pukuhuoneista kerätyt pyyhkeet ja vaattet.

Satamakapteeni