Kohennetaan HSK:n alue uuteen loistoon.

Hoskin ympäristö tehdään tänä keväänä ja kesänä viihtyisämmäksi ja siistimmäksi Kasvutekijät Oy:n tekemän vihersuunnitelman avulla. Sen toinen vaihe toteutetaan talkoovoimin kahtena tiistaina eli 11.6. ja 18.6.

Talkoolaiset kokoontuvat kerhotalolla klo 13.00. Jos tulet myöhemmin, etkä löydä talkooporukkaa tai kaipaat lisätietoa esim. varustautumisesta, ota yhteyttä satamakapteeni Kari Lehtoseen 0400 329 955 tai satama@hoski.fi.


Kesäkuun talkoissa poistetaan ei-toivotut ruohovartiset kasvit sekä istutetaan ja kylvetään uusia. Työ on kevyttä ja varusteeksi riittää suojahanskat. Huhtikuussa alkanutta vesakon raivausta riittää myös kesäkuun talkoisiin. Jos haluat työskennellä oksasaksilla tai -sahalla tai kantaa katkottuja oksia kasaan, ota mukaan hanskojen lisäksi suojalasit silmiä suojaamaan. Jos sinulla on omia puutarhatyökaluja, nappaa nekin mukaasi.

Tervetuloa!