TrySnipe – kokeile Viklaa 23.5. ja 29.5.

Tervetuloa tutustumaan Viklapurjehdukseen!

Kevytvenetoimikunta ja Helsingin Viklalaivue järjestävät TrySnipe-kokeilutilaisuuksia:

  • torstaina 23.5 alkaen klo 17:30
  • keskiviikkona 29.5 alkaen klo 17:30

Vikla on Hoskin ja Suomen suosituin kevytvene. Eteläisellä jollakentällä majailee toista tusinaa viklaa. Joka tiistai Viklat purjehtivat tiistaikisoissa ja ahkerimmat osallistuvat kesäviikonloppuina ranking- ja SM-kilpailuihin.

Viklapurjehdus sopii kaikille, nuorille ja aikuisille, naisille ja miehille. Niinpä SM-kisoissakin enemmistön muodostavat naisjoukkueet, junnut ja sekamiehistöt.

Viklan saa purjehduskuntoon parissa minuutissa, joten sillä on helppo lähteä purjehtimaan vaikka työpäivän päätteeksi. Monet Hoskilaisista viklailijoista ovat myös matkapurjehtijoita. Vikla sopii mainiosti myös köliveneilijöille ”oikean” purjehduksen oppimiseen tai kilpailuvietin tyydyttämiseen. Jos perheen juniori on optitreeneissä, niin vanhemmat voivat samaan aikaan purjehtia Viklalla. Ja viikonloppuna voi lähteä junnu ja aikuinen yhdessä viklailemaan.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja hallitus@snipe.fi.

Tervetuloa!