Tulevia tapahtumia: koulutusta ja klubi-ilta

Maaliskuun alussa on Klubitalolla monipuolista ohjelmaa, tässä kooste tulevista tapahtumista:

Sääntökoulutusta kilpapurjehtijoille maanantaina 4.3. ja 18.3.

Protesti! Loistava ja aina niin opettava valmistautuminen kohti tulevaa kilpapurjehduskautta on tulla kertaamaan sääntöjä Hoskin kerhotalolle maanantaina 4.3. sekä 18.3. Tilaisuudet alkavat kello 18 ja ovat avoimia kaikille, myös seuran ulkopuolisille.

Veneilijän ensiapukurssi 5.-6.3.

Kouluttajana Sari Ebeling. Kurssi on maksullinen, hinta 75 €/osallistuja. Ilmoittautuminen: sähköpostiosoitteeseen koulutus-palaute@hoski.fi: otsikossa mukana sana ’ensiapukurssi’ ja viestissä vapaamuotoisesti ilmoitettavien henkilöiden nimi+sähköposti+puhelinnumero.

Kurssimaksut laskutetaan erikseen ilmoittajalta. Kurssille mahtuu n. 15 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Matkaveneilytoimikunnan klubi-ilta perjantaina 8.3.

Klubitalon saunoissa lämmitellään aluksi ja ohjelma alkaa Iso Pässi -salissa klo 19.

Illan ohjelmassa mm. ICCY 2018 Karlskrona ja reitit perinteisesti Ruotsin kautta sekä via Baltia, jossa uutta tietoa Köigusten ja Möntun satamista. Kuvakooste Itäiseltä Suomenlahdelta. Tietoa Viipurin ja Pietarin tullauspaikoista sekä tuoreet kuulumiset
Suursaaresta.

Tiedotusta Hoskin uudesta Mossala -retkisatamasta ja siihen liittyvistä uusista tapahtumista.

Tervetuloa vanhat ja uudet jäsenet hauskoihin klubi-iltoihin!