Matkaveneilytoimikunnan klubi-ilta 13.1. klo 19

Vuoden ensimmäinen klubi-ilta järjestetään perjantaina 13.1. kello 19.

  • Klubitalon naisten ja miesten saunat klo 17 alkaen
  • ohjelmat klo 19 alkaen Iso Pässi -salissa
  • mukaan saunakassit ja omat eväät

Illan ohjelma alkaa jo 10 vuoden ajan retkisaarista Hoskille purjehditun Rusakko Race -kilpailun palkintojenjaolla. Matkakertomuksina nähdään ystävyysseuramme Pärnu Jahtklubin, PJK 110 -kutsujuhlat ja niidenjatkeena Riianlahden saarikierros sekä vastatuulipurjehdukset ICCY 2017 Rostock kesätapaamiseen. Merikarhujen Gdanskin eskaaderista kuullaan terveisiä ja Gotlannin itärannan satamia esitellään.

Kaamoksen kohta päättyessä myös Utsjoella voidaan katseet suunnata jo ensi kesän aurinkoon. Suunnitellaan Helaeskaaderia ja tiedotetaan ICCY 2017 Riga -tapaamisesta. Vapaalla seurustelulla jatketaan kohti loppuiltaa…

Tervetuloa vanhat ja uudet jäsenet hauskoihin klubi-iltoihin!

Matkaveneilytoimikunta