Menestystä optien ranking-sarjasta

HSK:n optijuniorit nappasivat lähes täyden värisuoran Suomen rankingsarjassa. Ellen Ormio voitti kokonaiskilpailun ja tyttöjen sarjan, HSK oli paras seura ja Samuel Rikala 11 v. taisteli alle 13 v. sarjan toiseksi. 

EMK:lla purjehdittiin viikonloppuna rankingsarjan viimeinen osakilpailu, jossa hoskilaisista parhaassa vedossa oli Henkka Vaalavuo sijoittuen uran parhaalla vedollaan toiseksi. Neljänneksi purjehti tuore rankingvoittaja Ellen Ormio, ja viidenneksi uransa parhaalla Aleksi Saarni.

Vahvasti purjehtivat myös nuoret Henrik Puolakka (alle 13 v. toinen, kokonaiskilpailun 11), Joel Kiiski (alle 13 v. kolmas, kokonaiskilpailun 17) ja ensimmäisen lähtövoiton rankingsarjassa ottanut Samuel Rikala (alle 13 v. viides, kokonaiskilpailun 19). Viimeisen rankingsarjan osakilpailun purjehtinut HSK:n kestomenestyjä Tommy Stenius jätti näyttämöt sijaan 12, kokonaiskilpailussa viimekauden kolmonen tulee olemaan sijalla 6-7.  Palataan tarkemmin 2016 rankingsarjaan SOL:n virallisen tulosjulkistuksen jälkeen.

Kaiken kaikkiaan hieno viikonloppu takana, tästä on hyvä jatkaa kohti joukkue SM-kisoja! EMK:n tulokset tämän linkin takaa. Onnittelut kilpailun voittaneelle Simon Karlemolle (ESF)!

Vili Kaijansinkko
Päävalmentaja