Viikonloppuna purjehdittiin sekä optimistijollien että E-jollien arvokilpailukarsinnat päätökseen.

Opteissa HSK:n juniorit saivat jälleen eniten edustuspaikkoja MM- ja EM-joukkueisiin! MM-joukkueeseen purjehti Ellen Ormio, EM-joukkueeseen taistelivat Tommy Stenius, Lilian Tanhuanpää ja Vilma Rikala.

PM-joukkuepaikan lunastivat Henkka Vaalavuo, Oskari Jaakkola, Samppa Rikala, Aleksi Saarni, Noel Laukkanen ja Henrik Puolakka. Pojista PM-joukkuepurjehdusjoukkueeseen (PM pojat top-5) pääsi peräti kolme hoskilaista (Henkka, Oskari ja Samppa). Tytöistä PM-joukkueeseen pääsi Cecilia Dahlberg. Yhteensä siis 11 HSK:n purjehtijaa sai paikkoja MM-, EM-, ja PM-joukkueisiin!

E-jollissa MM-paikan purjehti Pietari Airakorpi ja EM-paikat Pietarin lisäksi Valteri Uusitalo ja Jerry Malmivaara. PM-kisoihin pääsee koko HSK:n E-jollafleet.

Lämpimät onnittelut kaikille!