Lähde mukaan kiinnostavaan lajiin – tarjoamme etenemismahdollisuudet Suomen parhaalla Optimistijollaseuralla kaiken tasoisille purjehtijoille maan parhaiden kilpapurjehtijoiden ja valmentajien ohjauksessa. Purjehduskoulun myötä polku on auki eritasoisiin aktiivisiin viikkotreeneihin ja -kisoihin sekä kilpavalmennukseen.

HSK:n lasten purjehduskoulu on suunnattu 7–13 -vuotiaille purjehdus harrastuksesta kiinnostuneille lapsille. Purjehduskoulun kurssilla lapsille opetetaan jollapurjehduksen ja turvallisen merellä liikkumisen perusteet. Uimataito on välttämätön.

Kurssiaika on päivittäin klo 9 – 16. Kurssipaikka on HSK:n satama Lauttasaaren Vattuniemessä.

Kurssien hinnat

5 pv HSK:n jäsenille 290 € ja ei-jäsenille 350 €. 4 pv kurssin hinta on 250/300 €. Sisaralennus saman perheen jäsenille -10% molemmista lapsista.

Purjehduskoulun ajankohdat
leiri: 6.-10.6.
leiri: 13.-17.6.
leiri: 20.-23.6. (Huom: 4 pv juhannusviikko)
leiri: 25.-29.7.
leiri: 1.-5.8.

Kurssin hintaan sisältyy opetuksen lisäksi kurssilla käytettävä materiaali, kaluston käyttö, vakuutus, Ravintola Blue Peterin keittiön valmistama maittava lounas sekä sauna- ja pukuhuonemahdollisuudet seuran kerhotiloissa. Mukaan tarvitset reipasta mieltä, urheiluvaatetuksen ja pelastusliivit.

Kurssit ovat suosittuja, joten toimi nopeasti ja varmista paikkasi HSK:n Lasten Purjehduskoulussa. Jokaiselle kurssille otetaan enintään 20 junioria, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Koulutusjohtaja Risto Saarni, 040 546 4514, risto.saarni(at)quesera.fi
Toimistosihteeri Anne Jäntti, (09) 692 3580, toimisto(at)hoski.fi.

Ilmoittautuessa ilmoita vähintään seuraavat tiedot:
Osallistujan nimi
Osallistujan syntymäaika
Huoltajan nimi
Huoltajan kännykkänumero
Huoltajan s-postiosoite
Osoitetiedot

hsk_esite_nettiin