Matkaveneilytoimikunnan klubi- ja nostalgiaillat jatkuvat

Klubitalon molemmissa saunoissa lämmitellään ja ohjelmat alkavat Iso Pässi -salissa klo 19. Pe 13.11. vietetään edesmenneen kunniajäsenen Antero ”Ande” Vihman muisteluiltaa ja samalla peilataan purjehduksen ja seuramme nostalgiaa aina 1950-luvulta saakka.

Star- ja Lygaia -veneen purjehduskavereilta kuullaan uskomattomia juttuja wanhoilta hyviltä ajoilta…

Seiskan kopin ”Vaijeri & Kitti” -firman apupojat tekevät pesänselvityksiä, jne.
Jos sinulla on valokuvia, filmejä tai muita dokumentteja niin autamme ennakkoon koostamaan niistä esityksiä (Kallu 0400 808620 ja Studio Rappari 0400 412013). Jätä bilika himaan, pistä flinda fikkaan niin otetaan gnubbit, kuten Ande olisi sanonut…

Tervetuloa vanhat ja uudet jäsenet hauskoihin klubi-iltoihin!