Helsingfors Segelklubb ry on nimittänyt aiemmin juniorien päävalmentajana toimineen Vili Kaijansinkon seuran päävalmentajaksi 1.11.2015 alkaen.

Hänelle kuuluu jatkossa vastuu kaikesta HSK:n sisäisestä urheiluvalmennuksesta kaikkien urheilumuotojemme osalta. Pääpaino on tulevaisuudessakin ”Optimistijollasta Olympialaisiin” -urheilijanpolulla. HSK:n purjehtijathan ovat edustaneet Suomea useissa olympialaisissa ja saavuttaneet niin kulta-, hopea- kuin pronssimitalejakin. Rion olympialaisiin saavutetuista viidestä maapaikasta kolme on HSK:laisten saavuttamaa.

Petri Leskinen toimii Olympiakomitean, Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n sekä HSK:n yhteisesti palkkaamana nuorten olympiavalmentajana (NOV), joka valmentaa Tokioon tai jopa Rioon tähtääviä SPV:n ja OK:n valitsemia urheilijoita. NOV-toiminta pitää jatkossakin valmennustukikohtaansa HSK:lla Vattunokalla. Petrin asiantuntemus on myös samalla HSK:n valmennustoiminnan käytettävissä.

HSK:n syyskokous 25.11. vahvistaa toimintasuunnitelmat ja budjetit vuodelle 2016.