Matkaveneilytoimikunnan klubi-ilta perjantaina 7.3. klo 17 alkaen

  • Klubitalon saunat ja Iso Pässi -sali
  • naisten ja miesten saunat klo 17 alkaen
  • ohjelmat klo 19 alkaen
  • omat eväät ja saunakassit

Telluksen ympäri neljässä vuodessa

Kalle Sysiö ja Helinä Sairanen lähtivät s/y Elainella 2009 Risholmenin saunasta ja palasivat elokuussa 2013 Klubitalon edustalle kierrettyään neljän vuoden aikana maapallon ympäri. Hyvään blogiin http://www.syelaine.wordpress.com voi tutustua jo ennakkoon. Myös kotiinpaluun juhlallisesta vastaanotosta voi lukea Hoskilainen 3/2013 sivuilta 24-27. Hoskilaisten maapallonkierrosten kunniaksi Klubitalon aulaa on ehostettu koko Telluksen valtamerien ja kotoisemman Itämeren merikartoilla.

Klubi-illoissa annetaan myös tietoa tulevista matkaveneilytapahtumista.

Tervetuloa vanhat ja uudet jäsenet hauskoihin klubi-iltoihin!