Urheilugaalan kisastudio klubitalolla 15.1. klo 19.00

Tervetuloa hoskilaiset seuraamaan Suomen Urheilugaalan TV-lähetystä klubitalolle klo 19. 00 alkaen. Luvassa on pientä tarjoilua sekä menneen upean olympiakesän muistelua. Kello 20. 00 jännitämme screeniltä purjehtijoidemme menestystä Suomen Urheilugaalan palkintojenjaossa, jossa valitaan mm. vuoden urheilija, vuoden joukkue sekä vuoden esikuva.

Ja koska tätä listaa kelpaa esitellä, vielä kerran purjehtijaehdokkaat:

Vuoden Urheilija: Tuuli Petäjä-Sirén, Silja Lehtinen/Silja Kanerva/Mikaela Wulff, Sari MultalaVuoden Joukkue: Silja Lehtinen/Silja Kanerva/Mikaela WulffVuoden valmentaja: Esko RechardtSykähdyttävin Urheiluhetki: Tuulin hopeakiri, Match Race –kolmikon viimeinen avotuuliosuus pronssimatsissa (yleisöäänestys käynnissä) Vuoden Esikuva: kolme ehdokasta, joiden joukossa ensimmäisen kerran joukkue: Suomen olympiapurjehdusjoukkue Weymouthissa!