Jos sammuttimesi vaativat tarkastuksen, saavu klo 17 mennessä satamaan. Sammutintarkastajat ovat silloin paikalla ja voit antaa sammuttimet tarkastettavaksi. Suositellaan, että teetät sammutintarkistuksen jo edellisellä viikolla.

Tänä vuonna ilmottaudutaan kerhon toimistoon (ei kilpailukansliaan) klo 17 alkaen ja tee ilmoittautuminen kuitenkin klo 19 mennessä.

Ilmoittautuessasi kerro nimesi (lomakkeet on lajiteltu veneenomistajan mukaisesti).

Toimesi

Saat toimistosta mukaasi

  1. katsastuskaavakkeen (joko täytetyn/ vuosikatsastus tai plankon/ peruskatsastus)
  2. keltaisen viirin ja
  3. mahdollisesti tyhjän venetodistuksen.
  4. 2015 uudistetun HSK:n retkisatamaesitteen

Mene veneellesi.

Jos kyseessä on peruskatsastus, täytä kaavake ja venetodistus kokonaisuudessaan.

Ota esiin kaikki katsastukseen liittyvä materiaali ja kiinnitä vasta sitten keltainen viiri veneeseen laiturille näkyvään paikkaan (esim. keulakaiteeseen).

Jos kyseessä vuosikatsastus, ota esiin kaikki katsastukseen liittyvä materiaali ja kiinnitävasta sitten keltainen viiri veneeseen laiturille näkyvään paikkaan (esim. keulakaiteeseen).

Katsastaja

Katsastaja saapuu aikanaan veneellesi ja suorittaa katsastuksen. Kun vene hyväksytään, allekirjoitat katsastuskaavakkeen, jolloin samalla vakuutat säilyttäväsi veneen vähintään samassa kunnossa koko kauden.

Katsastaja leimaa ja allekirjoittaa venetodistuksen, allekirjoittaa katsastuskaavakkeen, antaa katsastustarran ja HSK:n tarran.

Katsastaja ottaa mukaansa katsastuskaavakkeen ja keltaisen viirin.

Proseduuri on käyty läpi kuluvalta kaudelta.