Huhtikuuhun 2015 mennessä on jo ehditty korjata mastonosturin edustan laituri ja hankkia tukilaituri uuden puominosturin edustalle. Mastovajan perustusten korjausurakasta on tehty sopimus ja työt toteutetaan huhti- toukokuun aikana.

Satama on päättänyt edelleen lykätä pihan asfaltointia ja samalla jatkaa pihan valaistuksen suunnittelua. Valaistuksen uusiminen toteutetaan pihan kunnostuksen yhteydessä, tarkoitus on toteuttaa kokonaisuus 2016. Urakat on kilpailutettava uudestaan koska kokonaisuuden luonne muuttuu kun uusia osia tulee mukaan. Samalla päivitetään tarjouspyyntöjä tilaajavastuulain tuomien vastuiden osalta.

Lehden mennessä painoon on jo alettu kaivaa kuoppaa eteläisen kevytvenekentän lisävalaistuksen pylvästä varten. Kentän valaistusta parannetaan uudella valaisimella ja parantamalla olemassa olevien valojen suuntausta.

Pienempiä korjauksia tehdään kesän aikana sitä mukaan kuin tarvetta ilmenee ja budjetissa on varaa. toivomme, että suuria yllätyksiä ei tule tänä vuonna.

Hoskin satamaan on myös asennettu uusi sääasema. Sääaseman antureiden tilaa vieä parannetaan, kunhan pylonin luo päästään asiallisella laitteella. Sääaseman tiedot löytyvät tästä linkistä. Sääaseman toimitti Ilkka Lilja Oy.

Satamatoimikunta