HSK Akatemia tarjoaa yhdessä HSS:n kanssa huippuvalmennusta Laser 4.7 ja Laser Radial luokissa. Ryhmissä harjoittelee molempien pursiseurojen urheilijoita. Molemmat harjoitteluryhmät treenaavat samanaikaisesti. Harjoittelusatamat ovat joko HSK tai HSS. Harjoitteluohjelmassa on määritelty tarkemmin ajanjaksot harjoittelusatamalle. 

Radial ryhmä

Laser Radial on nuorten, n. 15–19-vuotiaiden kilpailuluokka, joka vaatii urheilijalta erityisen kovaa fyysistä kuntoa pärjätäkseen kansainvälisen- ja kansallisen tason kilpailuissa. Radial riki on suunnattu yli 65 kg purjehtijoille. Radial toimii myös edelleen virallisena naisten olympialuokkana.

HSK:n ja HSS:n yhteisessä Radial ryhmässä treenaa huipulle tähtääviä urheilijoita, joiden tavoitteena on kansainvälinen menestys U-19 MM ja EM kilpailuissa. Harjoitteluohjelma pitää sisällään yli 400 tuntia lajiharjoittelua vuodessa. Tämän lisäksi urheilijoita tuetaan säännöllisellä ohjatulla fysiikkaharjoittelulla lajiharjoittelun rinnalla.

Ryhmän vastuuvalmentaja:
Tom Lönnqvist

Huom! Ryhmässä harjoittelu edellyttää oman veneen omistamista

Valmennusmaksut

Valmennuskausi 2021-Lajiharjoittelu ja kilpailuvalmennus Suomessa
-Valmennus MM- ja EM-kilpailut
-Fysiikkavalmennus lajiharjoittelukauden aikana
Winter Tour valmennus 2021-WT camp nro 1. (tammi-helmikuu)
WT camp nro 2. (helmikuu)
WT camp&regatta nro 3. (maalis-huhtikuu)

Laser 4.7

4.7 riki on suunnattu n. 13–16-vuotiaille Laser purjehduksen aloittaville nuorille. Pienestä rikistä huolimatta 4.7 haastaa nuoria fyysisen kunnon osalta, sillä veneen runko on suhteellisen raskas käsitellä muihin junioreiden kevytveneisiin verrattuna. Luokkana 4.7 on erityisen suosittu maailmalla mikä pitää yllä kovaa tasoa etenkin arvokilpailuissa.

HSK:n ja HSS:n yhteinen 4.7 harjoitteluryhmä koostuu molempien seurojen urheilijoista. Ryhmä mahdollistaa urheilijoille harjoittelemisen isossa fliitissä, sillä ryhmään viirtaa jatkuvasti uusia tulokkaita suoraan optimistijollasta tai Zoom8 luokasta. Ryhmän harjoitteluohjelma sisältää intensiivisen valmennuksen kotimaassa. Ulkomaan kilpailuvalmennukset sekä leirit ovat ryhmän erillisiä valmennuspaketteja.

Ryhmän valmentajat:

Pietari Airakorpi HSK
Juan Mazzini HSS

Huom! Ryhmässä harjoittelu edellyttää oman veneen omistamista

Valmennuskausi 2021-Lajiharjoittelu ja kilpailuvalmennus Suomessa
Winter Tour valmennus 2021–WT camp nro 1. (tammi-helmikuu)
WT camp nro 2. (helmikuu)
WT camp&regatta nro 3. (maalis-huhtikuu)
Arvokilpailuvalmennus (MM ja EM-kilpailut)-EM kilpailut (Travemunde 23.-31.7.2021)
-MM kilpailut (Dublin 7.-14.8.2021
PM-kilpailuvalmennusPM-kilpailut (Helsinki 26.-30.7.2020)

Lisätiedot ryhmien harjoitteluohjelmista

Niko Seppäläinen
050 348 5530
niko.seppalainen@hoski.fi