Etsi

Helsingfors Segelklubb

Purjehdusta ja veneilyä vuodesta 1899 – Segling och båtsport sedan 1899

Lipunlasku lauantaina 21.10.

HSK:n lipunlasku järjestetään lauantaina 21.10. kello 17:54. Tarjolla on lipunlaskun jälkeen purjehduskauden päättäjäiset ja tarjolla perinteiden mukaisesti lohikeittoa sekä tietysti HSK:n kilpailujen palkintojenjako. Saunat ovat lämpiminä.

Tervetuloa!

Klubitoimikunta

Vattuniemen suunnitteluperiaatteet 2018

Helsingin kaupunki on julkaissut tietoa Vattuniemen suunnitteluperiaatteista. Nämä koskevat Heikkilän aukion, Itälahdenkadun toimitila-alueen ja koko Vattuniemen alueen kehittämistä ja täydennysrakentamista. Suunnitteluperiaatteet ohjaavat alueen tulevaa asemakaavoitusta tavoitteena yhdenmukainen asemakaavojen valmistelu alueella ja maankäytön erilaisten tarpeiden yhteensovittaminen.  Continue reading ”Vattuniemen suunnitteluperiaatteet 2018”

HSK hakee Laser -vastuuvalmentajaa ja valmennuspäällikköä

HSK hakee valmennustiimiinsä Laser -vastuuvalmentajaa ja valmennuspäällikköä
osaksi HSK Akatemian toimintaa.  Continue reading ”HSK hakee Laser -vastuuvalmentajaa ja valmennuspäällikköä”

Uiva-keskustelutilaisuus 18.10. 

Finnboatin järjestämä Uiva-venenäyttely on näkyvä osa seuramme alueella tapahtuvaa toimintaa. Näyttelyn aikana tuhatpäinen kävijäjoukko näkee tilamme ja satamamme mikä edesauttaa seuramme tunnettavuutta ja uusien jäsenten hankintaa. Toisaalta HSK:n jäsenistölle lankeaa monia velvoitteita kuten veneiden siirrot ja tapahtumaan liittyvä talkootyö. 

Continue reading ”Uiva-keskustelutilaisuus 18.10. ”

Uusin Hoskilainen saatavilla myös sähköisenä 

Tuorein Hoskilainen 03/2017 löytyy myös sähköisenä Jäsenille-osiosta

Ormiksen syystalkoot lauantaina 23.9.

Tervetuloa Ormiksen syystalkoisiin lauantaina 23.9. kello 10!

Valmistellaan yhdessä Ormis talvikuntoon. Tarjolla iloista seuraa ja talkooruokaa sekä virvokkeita. Talkoosaunat lämpiävät naisille ja miehille.

Retkisaaritoimikunta

Blue Peter Race ja kölivenemestaruus 2017

HSK:n köliveneiden torstaipurjehdukset eli Blue Peter Race 2017 päättyi torstaina. Ranking-sarjan voiton vei s/y Tetu 5 X-34 Seppo Kari miehistöineen. HSK:n kölivenemestaruuteen purjehti s/y Eufore First 40 Mika Tolvanen.

Lämpimät onnittelut voittajille ja kiitos kaikille osallistuneille sekä järjestäjille! 

Rishamnin talkoot lauantaina 16.9.

Rishamnin (Risholmen) syystalkoot ovat nyt tulevana lauantaina. Talkoissa on luvassa reipasta tekemistä ulkoilmassa sekä kerhon puolesta syötävää ja virvokkeita. Talkoot alkanee aamulla 10 maissa ja töiden päätyttyä järjestetään yhteissaunat.

Kaikki siis joukolla mukaan uusimpaan saareemme!

Saari-isäntä 

Nord Stream Race saapuu HSK:lle 4.9.

Nord Stream Racen viisi joukkuetta saapuvat 1000 merimailia pitkän avomerikilpailun viimeiseen etappisatamaan Helsinkiin maanantaina aamuyöstä. 

Continue reading ”Nord Stream Race saapuu HSK:lle 4.9.”

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑