Etsi

Helsingfors Segelklubb

Purjehdusta ja veneilyä vuodesta 1899 – Segling och båtsport sedan 1899

Veneilijän ensiapukurssi I

Veneillessä itsenäinen toimintakyky on välttämätöntä ja ensiaputilanteissa sen tärkeys vielä korostuu. Ulkopuolista apua joutuu odottamaan pitkiäkin aikoja, joten jokaisen veneilijän tulee hallita keskeiset ensiaputaidot. Siksi järjestämme veneilijöille tarkoitetun ensiapukurssin 31.5. ja 6.6.2017. Kurssi toimii myös kertauskurssina.  Jatka lukemista ”Veneilijän ensiapukurssi I”

HSK:n helatorstaieskaaderi Prangliin ja Tallinnaan

HSK:n helatorstaieskaaderi suuntautuu tuttuun tapaan Prangilin saarelle ja Tallinnaan. Luonnon kaunis Pranglin saari sijaitsee noin 30 nm Harmajalta etelään. Tallinnassa eskaaderi rantautuu laivaterminaalien väliseen Old City Marinaan.  Jatka lukemista ”HSK:n helatorstaieskaaderi Prangliin ja Tallinnaan”

Mastonpystytyskoulutus tiistaina 23.5 klo 18.00

Mastonpystytyskoulutusta järjestetään ensi viikon tiistaina 23.5 klo 18.00 Satamamestarin johdolla. Kokoontuminen mastonosturilla.

Twilight Race -kilpailusarjan purjehdusohje julkaistu

Twilight Racen purjehdusohje on julkaistu kilpailusarjan nettisivuilla. Lämpimästi tervetuloa mukaan köliveneiden viikkoratakilpailuun uudet ja jo aiemmin kisanneet, seurasta riippumatta.

Kölivenetoimikunta

HSK:n E-jollatiimille viitoisvoitto kauden rankingavauksesta

E-jollaradalla Filip Store purjehti ylivoimaiseen voittoon, Valtteri Uusitalo nousi toiseksi kahden viimeisen lähdön lähtövoiton turvin, Jerry Malmivaara taisteli kolmanneksi, Noel Laukkanen taiteili tasaisella sarjalla neljänneksi, ja Elias Kilpiö sinetöi HSK:n viitosvoiton. Lisäksi kympin kärkeen seilasivat Anton Janhonen (9.) ja Tommy Stenius (10.).  Jatka lukemista ”HSK:n E-jollatiimille viitoisvoitto kauden rankingavauksesta”

Saaritalkoot – mukavaa yhdessä tekemistä

Hoskilla ei ole palkattua henkilökuntaa retkisaarten kunnossapidossa. Sen vuoksi kaikkien kynnelle kykenevien osallistuminen talkoisiin on paitsi hauskaa ja hyödyllistä, myös retkisaarten ylläpidon ja viihtyvyyden säilymisen kannalta välttämätöntä.  Jatka lukemista ”Saaritalkoot – mukavaa yhdessä tekemistä”

Tuuli Petäjä-Sirén mitalijahtiin Ranskassa

Olympiapurjehduksen RS:X- ja Finnjolla-luokkien Euroopan mestaruuksista mitellään maanantaista alkaen Ranskan Marseilles’ssa. Suomea edustavat purjelautailussa Lontoon olympiamitalisti Tuuli Petäjä-Sirén ja Finnjollassa maajoukkuekonkari Tapio Nirkko sekä nuoret haastajat Oskari Muhonen, Mikael Hyryläinen ja Waltteri MoisioJatka lukemista ”Tuuli Petäjä-Sirén mitalijahtiin Ranskassa”

TrySnipe – Kokeile Viklaa -tapahtumat 18.5. ja 8.6.

Tule toteamaan miksi Vikla on Suomen suosituin kahden hengen kevytvene ja mitä tarkoittaa Serious Sailing – Serious Fun. Helsingin viklalaivue ja kevytvenetoimikunta järjestävät torstaina 18.5 klo 17 alkaen kokeilutilaisuuden, jossa pääset kokemaan viklapurjehdusta joko gastina tai kipparina.  Jatka lukemista ”TrySnipe – Kokeile Viklaa -tapahtumat 18.5. ja 8.6.”

Maailmancup käyntiin Hyèresissä

Purjehduksen maailmancup käynnistyy tänään Hyèresissä.  Suomen purjehdusmaajoukkueesta mukana ovat Tuula Tenkanen (Laser radial), Monika Mikkola (Laser radial), Kaarle Tapper (Laser standard), Tapio Nirkko (Finnjolla), Noora Ruskola/Mikaela Wulff (49er FX) ja Sinem Kurtbay/Janne Järvinen (Nacra 17). HSK:ta tapahtumassa edustavat Mikaela ja Kaarle. Jatka lukemista ”Maailmancup käyntiin Hyèresissä”

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑