Search

Helsingfors Segelklubb

Purjehdusta ja veneilyä vuodesta 1899 – Segling och båtsport sedan 1899

Lämmönjakelukeskeytys

Torstaina 2.2. 08:00-18:00 välillä Helen suorittaa lämmönjakelun huoltotöitä Vattuniemessä. Huoltotöiden aikana kotisatamassa on lämpimän käyttöveden ja lämmityksen katko. Kylmää vettä voi käyttää normaalisti.

Saunatilojen pintojen kunnostus

Saunatilojen pintakäsittely on valmistunut tänään perjantaina 20.1. Pintakäsittelyaineet ovat vahvoja kemikaaleja ja niiden pitää saada kuivua 24 tuntia työn valmistumisen jälkeen.

Saunat ja kuivaushuone ovat taas käytössä sunnuntaina 22.1.

Saunatiloissa remontti 16.-20.1

Sauna- ja kuivaushuonetiloissa tehdään pintojen kunnostus- ja huoltotyötä tämän viikon ajan. Työssä käytetään voimakkaita kemikaaleja ja esimerkiksi lattialaattoja liimataan uudestaan. Tiloihin ei voi mennä remontin aikana.

Matkaveneilyn klubi-ilta perjantaina 3.2.2023

Tervetuloa vanhat ja uudet jäsenet uuden kauden avaavaan klubi-iltaan!

Ohjelma alkaa Klubitalon Iso Pässi -salissa klo 18.

Illan pääaiheena on s/y Sundance II:n aurinkoinen perhepurjehdus Hoskilta Karibialle ja takaisin 2021–2022. Tällä matkalla sattui ja tapahtui !

Lisäksi kerromme Helatorstain (18.-19.5) eskaaderista Viron Naissaareen sekä muista 2023 matkaveneilyn tapahtumista.

Klubitalon saunat ovat lämpiminä iltapäivästä alkaen ja mereen voi pulahtaa satama-altaan talviuintipaikalla. Sauna- ja muut illanviettojuomat mukaan!

Matkaveneilytoimikunta

Kaarle Tapperille EM-pronssia

Kaarle Tapper purjehti upeasti pronssia Ranskassa järjestetyissä ILCA-luokkien EM-kilpailuissa. Kaarle lähti finaalipäivään kolmannelta sijalta ja purjehti finaalilähdössä viidenneksi, varmistaen pronssimitalinsa.

”Sain hyvän lähdön ja homma oli heti niin sanotusti hanskassa. Alussa tuli oltua vähän liian keskellä rata-aluetta, mutta sain kaksi hyvää myötätuuliosuutta ja olin viidentenä maalissa. Pronssi varmistui, joten kyllä täytyy olla tyytyväinen”, Kaarle Tapper kertoi rannassa.

Continue reading ”Kaarle Tapperille EM-pronssia”

Kenttävesi

Viileämmät säät alkoivat ja tänään kytkettiin kenttävesi pois päältä. Pohjoiskentällä vettä saa tarvittaessa huoltorakennuksen itäseinän letkusta ja eteläkentällä saunaterassin letkusta.

Sataman siivousviikko

Maanantaina 21.11. eteläkentälle tulee vaihtolava viikoksi, johon voi kerätä satamastamme sekajätettä (puutavaraa, vanhoja pressuja ym.).

Tiistaina 22.11. aloitamme aamupäivällä siivoustyöt. Mukaan voi tulla omaan tahtiin myös muina päivinä.

Mukavia siivoushetkiä – tehdään siistiä jälkeä!

Kutsu syyskokoukseen – Kallelse till höstmöte

Helsingfors Segelklubb ry:n syyskokous pidetään HSK:n Klubitalon Iso Pässi -salissa keskiviikkona 23.11.2022 klo 18.00.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen syyskokouksessa käsiteltäviksi määräämät asiat sekä päätetään lainanottovaltuutusten myöntämisestä hallitukselle seuraavasti:

  • enintään 39.000 € Ormholmenin pohjoissaunan laiturin hankintaan, toimistorakennuksen julkisivun ja pihan ehostukseen sekä kiinteän mastotelineen hankintaan satamaan
  • enintään 300.000 € mahdollisen uuden retkisaaren hankintaan.

Kokoukseen osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan maanantaina 21.11. klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@hoski.fi.

Kokousmateriaali lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Materiaali on myös noudettavissa toimistosta maanantaista 21.11. lähtien.

Hallitus

Helsingfors Segelklubb ry:s höstmöte hålls i HSK:s Klubbhus, mötesrummet Stora Bässen, onsdagen 23.11.2022 kl. 18.00.

På mötet behandlas de i stadgarna föreskrivna ärenden för höstmötet samt fullmakt för styrelsen att uppta lån enligt följande:

  • högst 39.000 € för anskaffning av brygga till Ormholmen, förbättring av kanslibyggnadens fasad och gård samt inköp av en fast mastställning till hamnen
  • högst 300.000 € för eventuell anskaffning av ny uthamn.

Medlemmar som ämnar delta på mötet ombeds att anmäla sig via e-post till adressen toimisto@hoski.fi senast måndagen 21.11. kl. 16.00.

Mötesmaterialet skickas till de anmälda via e-post efter att anmälningstiden utgått. 

Materialet kan även hämtas från kansliet fr.o.m. den 21.11.

Styrelsen

Retkisaaret talvikuntoon

Talviaika on koittanut ja retkisaaretkin jäävät odottelemaan uutta purjehduskautta. Mikäli joku on aikeissa vierailla retkisaarissa vielä loppusyksyn aikana, niin huomioithan saarten talvikunnossapidon aikataulut ja ohjeet.

Hasselholmen on jo talvikunnossa ja siellä vedet ja sähköt on kytketty pois päältä. Saunoa voi, mutta huolehdithan, että vesiastiat ja vesijohdot jäävät tyhjiksi ja hana ns ”puoliasentoon”.

Rishamn on sekin talvikunnossa. Sähköt on kytketty pois päältä ja vesiastiat on tyhjennetty saunalta. Täälläkin voi vielä saunoa ja löylyveden saa kaivosta. Täälläkin vesiastiat tyhjiksi ja kytkethän sähköt pois päältä saaresta poistuessasi.

Ormholmen on vielä kesäkunnossa. Talvikunnostuskäyntiä suunnitellaan marraskuulle, jolloin mm. saunojen vedet katkaistaan. Sen jälkeen löylyvesi veneestäsi tai lätäköstä. Suosittelemme pohjoissaunan lämmittämistä, sillä eteläsaunaa ei saa kovin lämpimäksi kylmillä ilmoilla.

Tarvittaessa lisätietoja toimikunnalta saari-posti@hoski.fi

Powered by WordPress.com.

Up ↑