Ilmoittaudu Pajalahden veneilykoulun kevätkursseille

Tutustu PaVen (Pajalahden veneilykoulu) kevään kursseihin ja ilmoittaudu pian, sillä monilla kursseista tilaa on rajallisesti.

Kevään kurssitarjonnassa on mm. veneen kunnossapitoa, pleissausta, patjaston uusimista, litiumakkujen turvallisuutta, rannikkolaivurin radiotutkintoon (SRC) liittyvää valmennusta ja kertausharjoituksia, hydrogeneraattoriasiaa, matkaveneilyvalmennusta, valokuvausta vesillä, purjeiden trimmausta, veneen kiillotusta, mahdollisia matkakertomusiltoja ja vielä veneilijäkurssikin.

PaVe on kahdeksan länsihelsinkiläisen veneilyseuran vapaaehtoisvoimin toimiva koulutusyhteisö, jonka tapahtumat ovat hoskilaisille avoimia ja pääosin maksuttomia.

Kursseista ja tilaisuuksista osa on lähitapahtumia ja osa etätapahtumia. Lähitapahtumiin vaaditaan koronapassi ja niissä huolehditaan riittävästä väljyydestä sekä hygieniasta. (lisätietoja Paven sivuilta

Etätapahtumat järjestetään Teamsilla tai muulla kouluttajan valitsemalla etätyökalulla. 

Kurssitarjonta täydentyy talven aikana.

Koulutustoimikunta