Koko covid-19 -pandemian ajan HSK on järjestelmällisesti noudattanut STM:n, AVI:n, valtioneuvoston sekä muiden viranomaisten antamia koronarajoituksia ja -suosituksia. Pandemia osoittaa ajoittain laantumisen merkkejä, ja tuoreimmat rajoitukset antavat meille liikkumavaraa järjestellä toimintoja ja aukipidettäviä tiloja siten, että suuria poikkeuksia ei normaaliin toimintaan tarvitse tehdä.

Sisätiloihin saa päästää sisälle puolet normaalista asiakasmäärästä, joten voimme pitää klubitalon saunoineen sekä muut tilat normaalisti auki. Maksimihenkilömäärä on klubitalossa kuitenkin 40. Kaikkien käyttäjien tulee huomioida mahdollisuus turvaväleihin, noudattaa maskikehotusta sisätiloissa, pitää huolta käsi- ja muusta hygieniasta ja välttää ehdottomasti liikkumista alueella, jos on flunssa- tai koronaoireinen miltään osin.

HSK seuraa edelleen annettavia ohjeistuksia, ja muuttaa tarvittaessa omia käytäntöjä vastaavasti.