Päivitetty 16.2.2022

Koko covid-19 -pandemian ajan HSK on järjestelmällisesti noudattanut STM:n, AVI:n, valtioneuvoston sekä muiden viranomaisten antamia koronarajoituksia ja -suosituksia. Pandemia on levinnyt omikron-muunnoksena voimakkaasti, mutta osoittanut viime aikoina pienimuotoista hiipumista sekä erityisesti vakavan tautimuodon vähenemistä. Niinpä AVI on maanantaina 14.2.2022 päättänyt kumota loputkin joulukuussa voimaan astuneet meitä koskeneet rajoitukset.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että toimintamme voi jatkua normaalina. Kaikkien käyttäjien tulee ehdottomasti noudattaa kulloinkin voimassa olevaa maskikehotusta sisätiloissa, huomioida mahdollisuus turvaväleihin, pitää huolta käsi- ja muusta hygieniasta ja välttää ehdottomasti liikkumista alueella, jos on flunssa- tai koronaoireinen miltään osin.

Täältä löytyy tarkempi listaus kaikista rajoituksista. HSK seuraa edelleen annettavia ohjeistuksia, ja muuttaa tarvittaessa omia käytäntöjä vastaavasti.