Päivitetty 18.11.2021.

Koko covid-19 -pandemian ajan HSK on järjestelmällisesti noudattanut STM:n, AVI:n, valtioneuvoston sekä muiden viranomaisten antamia koronarajoituksia ja -suosituksia. Pandemia osoittaa jälleen leviämisen merkkejä, mutta tuoreimmat rajoitukset mahdollistavat edelleen järjestää toimintaa ja aukipidettäviä tiloja siten, että poikkeuksia ei talvikauden normaaliin arkeen tarvitse tehdä.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kokoontumisrajoitukset huomioiden voimme pitää klubitalon saunoineen sekä muut tilat normaalisti auki. Kuitenkin kaikkien käyttäjien tulee huomioida mahdollisuus turvaväleihin, noudattaa kulloinkin voimassa olevaa maskikehotusta sisätiloissa, pitää huolta käsi- ja muusta hygieniasta ja välttää ehdottomasti liikkumista alueella, jos on flunssa- tai koronaoireinen miltään osin.

HSK seuraa edelleen annettavia ohjeistuksia, ja muuttaa tarvittaessa omia käytäntöjä vastaavasti.