Pajalahden veneilykoulu (Pave) järjestää ensi keväänä kursseja ja tapahtumia, ja kaikki tarjonta on hoskilaisille avointa.

Pave on kahdeksan länsihelsinkiläisen veneilyseuran vapaaehtoisvoimin toimiva koulutusyhteisö, jonka kurssit ovat pääosin maksuttomia.

Koronatilanteen vuoksi kurssit ovat ainakin osittain verkkokoulutuksia. Ne tapahtumat, jotka on nyt määritelty lähikoulutuksiksi ja -tapahtumiksi voivat muuttua, mikäli koronan vuoksi on voimassa kokoontumisrajoituksia.

Kurssitarjonnassa on esimerkiksi Ruffen “Yksi vene, viisi pohjamaalia” -tutkimus, pleissausta, Suomenlahden sääilmiöitä, veneily vaativissa olosuhteissa, vierailu Helsingin meripelastusyhdistyksen Matosaareen, valokuvausta vesillä, alumiiniveneen hoitoa, veneen sähköjä, videokuvausta ja drooneja, purjeiden trimmausta ja muuta.

Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu pian, sillä monilla kursseista tilaa on rajallisesti! Katso kurssit ja ilmoittaudu Paven sivuilla.

Koulutustoimikunta