Veneen katsastus on suoritettava kesäkuun loppuun mennessä. Vain katsastetut veneet ovat oikeutettuja käyttämään seuran perälippua sekä päivittyvät seuran ja liittojen rekisteriin. Katsastamattomalla veneellä ei ole HSK:ssa saarien käyttöoikeutta.

Runkokatsastusillat ovat  ?

Katsastusillat ovat alustavasti   25.5., 1.6., 4.6., 8.6., 15.6., 29.6. ja ??

Löydät lisätietoja katsastuksista Veneilyturvallisuustoimikunnan sivuilta sekä alta.

Ilmoittautuminen katsastukseen

Varatessasi vesillelaskun, varaa samalla myös katsastusaika. Voit ilmoittautua johonkin kahdesta ensimmäisestä vesillelaskua seuraavasta katsastuspäivästä.  Laskun varaaminen linkittää veneesi automaattisesti katsastusvaraukseen. Katsastuspäivät tulevat näkyviin vasta kun laskupäivä on valittu.

HUOMAA ellet valitse katsastuspäivää, tulee ensimmäinen mahdollinen valituksi. Jos päivät eivät sovi, valitse vaihtoehto: myöhemmin.

Ellet ole varannut vesillelaskuvarauksen yhteydessä katsastusta tee varaus reittiä Etusivu > Jäsenille > Ilmoittaudu tapahtumaan > Katsastus.

Runkokatsastukseen varataan reittiä Etusivu > Jäsenille > Ilmoittaudu tapahtumaan > Runkokatsastus. (4.5. valitaan katsastusvarauksesta lisämerkinnällä RUNKO)

Ellei varaus onnistu tai et pääse internetiin, voit tehdä varauksen toimiston kautta. Jos joudut muuttamaan varaustasi, tee se toimiston kautta.

Palosammuttimet kannattaa tarkistuttaa jo edellisenä katsastusiltana, niin pääset liputtamaan veneesi nopeammin varsinaisena iltana. Sammutintarkastajat ovat paikalla katsastusiltoina klo 17 alkaen.