Infotilaisuus Merikarhujäsenyydestä kiinnostuneille

Merikarhut ry tarjoaa matkapurjehdusta harrastaville perheille mahdollisuuden saada lisätietoa ja päästä keskustelemaan merikarhujen jäsenyydestä. Infotilaisuudet järjestetään Helsingissä ja Turussa toukokuussa.

Tilaisuudessa tarjotaan tiivis infopaketti merikarhuista ja vastataan osallistujien kysymyksiin. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki matkapurjehdusta harrastavat, jotka pohtivat merikarhujen jäsenyyden hakemista.

Merikarhut ry:stä paikalla ovat kommodori Mika Heikkilä ja muita hallituksen jäseniä. Osallistujia pyydetään sähköpostissa ilmoittamaan, kumpaan infotilaisuuteen osallistuu, henkilömäärä sekä veneilyseura.

Vuonna 2020 jäsenyyshakemus Merikarhuille pitää jättää 31.10.2020 mennessä.

TURUN INFOTILAISUUS
– AIKA: ti 5.5.2020 klo 18-19
– PAIKKA: Forum Marinum, Linnankatu 72, Turku
– ILMOITTAUTUMINEN: ma 27.4. mennessä osoitteeseen info@merikarhut.fi

HELSINGIN INFOTILAISUUS
– AIKA: ti 12.5.2020 klo 18-19
–  PAIKKA: HSK:n klubitalo, Pässi-sali, Vattuniemen puistotie 1, Helsinki
–  ILMOITTAUTUMINEN: ma 27.4. mennessä osoitteeseen info@merikarhut.fi

Tilaisuudet ovat maksuttomia.

TERVETULOA!
Merikarhut – Sjöbjörnarna ry
Lue lisää http://www.merikarhut.fi