Harmiksemme olemme havainneet kerhotalossamme erilaisia ötököitä. Hämähäkkien lisäksi on nähty muurahaisia, sokeritoukkia ja mahdollisesti jopa torakoita. Näiden johdosta paikalle tilattiin tuholaistorjunta. Asiantuntijat tutkivat tilanteen tänään ja toimittavat suositukset jatkotoimista tällä viikolla.

Ensikommentit tapaamisesta: kuivaushuone on säädyttömässä kunnossa, lattialla paljon lumppuja ja jopa elintarvikkeita. Muihin tiloihin on jätetty muualta tuotuja roskapusseja sisältäen kaikkea biojätteestä käytettyihin vaippoihin. Tämä luo ihanteellisen kasvuympäristön kaikenlaisille ötököille, josta ne leviävät koko taloon.

Kuivaushuoneen lattia on tänään jälleen kerran tyhjennetty löytötavarapisteeseen (lännen puoleinen vihreä kontti). Lattiat on pesty ja pinnat talossa pyyhitty.

Jatkossa toivon, että kaikki jäsenet ottavat asiakseen huolehtia kerhotalomme siisteydestä, sinne kuulumattomat esineet viedään asianmukaisesti joko kotiin, jäte/kierrätysastioihin tai löytötavarapisteeseen.