Yhteistyö Pärnu Jahtklubin kanssa

Purjehduskausi alkaa olla päällä jo useimmilla meistä ja vähitellen onkin hyvä alkaa tekemään suunnitelmia kesäksi – kuten purjehtia Pärnuun. Iloksemme voinkin ilmoittaa, että olemme sopineet ystävyysseuramme Pärnu Jahtklubin kanssa vastavuoroisesta alennetusta vierailumaksusta (20 euroa). Muistattehan ilmoittaa hoskilaisuudestanne PJK:n toimistossa.

Pärnussa kevät on varsin pitkällä ja venesataman korjaustoimenpiteet ovat jo loppusuoralla. Uudenkarhea klubirakennus ravintoloineen ja vauhdilla uudistuva satama-alue takaa varmasti mieluisan visiitin. Jos suuntanne on Baltian satamat tänä kesänä, visiitti Pärnuun on vaivan arvoinen. Muita kiinnostavia paikkoja matkalle ovat mm. Kuresaare ja Kärdla. Molemmissa on huikean hyvät satamat kaikilla palveluilla.

Mukavia tuulia!

Mikko Dahlbom