Helatorstain eskaaderi

Hoskin matkavenetoimikunta järjestää helatorstaiviikonloppuna eskaaderin Tallinnaan, Lennusadamaan. Eskaaderi sopii mainiosti niin uusille kuin vanhoille jäsenille; se toimii oivallisena mahdollisuutena tutustua muihin hoskilaisiin sekä uusiin paikkoihin. Mukaan sisältyvä pieni avomeripurjehduskin on mukavampi ensikertalaiselle, kun näköpiirissä on muitakin veneitä.

Tällä kertaa eskaaderille on mahdollista osallistua myös ilman venettä tulemalla laivalla Tallinnaan ja majoittumalla esimerkiksi Hestia hotelli Ilmarisessa, josta on reilun kilometrin matka Lennusadamaan.

Torstai 30.5.

Startti Hoskilta aamulla 8.30, tavataan klubitalon edessä kahdeksalta.

Saapuminen omaan tahtiin Lennusadamaan, jossa Hoskilaisille veneille varattu paikat hintaan 20 euroa / yö / vene, ja kolme yötä kahden hinnalla. Illalla vapaamuotoisesti sataman konttisauna ja illallinen sekä muuta ohjelmaa ”lennosta”.  http://meremuuseum.ee/lennusadam/fi/

Perjantai 31.5.

Tutustuminen oman aikataulun mukaan Merimuseoon ja Tallinnan muihin nähtävyyksiin.

Klo 16 Panimokierros ja oluttasting Viron maineikkaan Pöhjala –panimon upouusissa tiloissa, jotka sijaitsevat n. 500 metrin päässä satamastamme. Tastingin hinta on 10 euroa / hlö. https://pohjalabeer.com/

Klo 15 – 19 Saunat naisille ja miehille panimoravintolan tiloissa. Naiset klo 15 sekä 17 ja miehet klo 16 ja 18. Tunnin vuoroissa. HSK tarjoaa saunan.

Klo 19 Illallinen panimoravintolassa, jonka jälkeen vapaamuotoinen illanvietto. Illallisen hinta on 21 e / hlö, ilman juomia. Tarjolla gastropub-henkinen menu.

Lauantaina osa porukasta jatkaa matkaa Ormikselle, osa Hoskille, ja osa jää vielä Tallinnaan.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 19.5. sähköpostilla erkka.ansala@hoski.fi tai puh. 050 565 8853. Kerro samalla, saavutko veneellä, minkäkokoisella miehistöllä ja mihin kaikkeen osallistut, näin osataan varata oikea määrä laituripaikkoja ja ilmoittaa ravintolaan sekä tastingiin saapuvien lukumäärä.