Vihertalkoot kotisatamassa 23.4. klo 13 lähtien

Kohennetaan HSK:n alue uuteen loistoon

Hoskin ympäristö tehdään tänä keväänä ja kesänä viihtyisämmäksi ja siistimmäksi Kasvutekijä Oy:n tekemän vihersuunnitelman avulla. Sen toteuttaminen potkaistaan käyntiin talkoovoimin 23.4.

Talkoolaiset kokoontuvat kerhotalolla klo 13.00. Jos tulet myöhemmin, etkä löydä talkooporukkaa tai kaipaat lisätietoa esim. varustautumisesta, ota yhteyttä satamakapteeni Kari Lehtoseen 0400 329 955 tai satama@hoski.fi

Ensimmäisissä talkoissa raivataan vesakkoa Hoskin alueelta ja murskataan risut vuokratulla oksasilppurilla. Hommia löytyy oksasaksien käyttäjille ja risujen kantajille, joten mitään erityistaitoja ei tarvita. Ota mukaan hanskat ja suojalasit sekä omia työvälineitä, jos omistat sellaisia ‒ sekä tietenkin reipas talkoomieli! 

Seuraavat vihertalkoot järjestetään 11.6. ja 18.6. alkaen klo 13. Silloin poistetaan ei-toivotut ruohovartiset kasvit ja kylvetään tilalle uusia. Tästä tiedotamme myöhemmin lisää. Merenrantakasveihin voit tutustua etukäteen LuontoPortin verkkosivuilta.

Satamatoimikunta