Laitureiden huollot ovat edistyneet syksyn ja kevään aikana. Oheisena lyhyt tiivistelmä.

A-laiturin jatkeeseen on suunniteltu uusi ”Big Boat Center”, johon tullaan keskittämään seuran suurimpia veneitä. Tästä kuullaan varmaan lisää vielä kevään aikana. B-laiturin paikat on järjestelty ja rakennettu uusiksi. Tavoitteena on, että paikat vastaavat paremmin uusiutunutta venekantaa ja myös poijujen kettingit uusittu.

C-laiturin osalta joudumme jatkamaan vielä tämän kesän vanhan huoltamisella. Seuran katamaraaneille varattiin kylkipaikat tämän laiturin päähän. Talvi rikkoi laiturista valitettavasti välikettinkejä, jo ennnestään kehnon ankkuroinnin lisäksi. Helsingin kaupungin kanssa on yhdessä tiivisti suunniteltu C-laiturin huoltoa ja uusimista. Uusimishankkeen on tarkoitus edetä vielä tämän vuoden aikana.

D-laiturista talvi vei 4 kpl länsipuolen aisoja ja rantakettingin. Kaupunki on jo aloittanut korjaustyöt. Lisäksi on sovittu D-laiturin ankkuroinnin perusparannuksesta.

Uuden altaan laitureihin tehtiin tarkastus syksyllä, minkä perusteella uusittiin ankkurointia. Tavoitteena oli saada G-J laitureiden pituussuuntainen liike minimoitua.

K-laiturin kantta tasapainotettiin lisäpainoilla. Septilaiturin kansi uusitaan vielä ennen veneilykautta.