Kesän hauskin tapahtuma OrmisJippo järjestetään tulevana viikonloppuna 10-11.8. Jippotapahtuma alkaa perjantaina klo 16.00 aallonmurtajan edestä starttaavalla ja erityisesti lapsiperheitä suosivalla jippopurjehduskilpailulla.

Kilpailussa hyvitystä saavat eniten ne veneet, jotka eivät normaalisti kisaile sekä joissa on pieniä lapsia, anoppi tai anoppeja ja lemmikkieläimiä kyydissä. Purjehduskisaan ilmoittautuminen ja kipparikokous pidetään klo 15.20 Hoskilla kilpailukanslian edessä. Kaikki kisaan osallistuneet palkitaan!

Ormiksella on lauantaina tarjolla monenlaista hauskaa ja tällä kertaa sekä perinteistä että uutta ohjelmaa. Pienimuotoisten talkoiden ja talkoosaunojen jälkeen suunnistetaan jälleen ympäri saarta löytyvillä rasteilla sekä opetellaan solmujen tekoa Hannu ”Solmu” Seppäsen taitavien käsien johdattelemana. Hyvät ”solmukouluun” tulijat, ottakaapa oma köydenpätkä mukaan.

Illan suussa jatketaan seuran tarjoamalla jipporuokailulla, jossa palanpainikettakin on varattuna niin lapsille kuin aikuisillekin. Ruokailun jälkeen edetään illan kohokohtaan eli jippopurjehduksen ja saarisuunnistuksen palkintojen jakoihin. Seuran lipun laskevat lapset klo 21.00. Illan hämärtyessä on vielä yleistä seurustelua ja yhteislaulua pimenevässä elokuun illassa juhlaväen seurassa.

Saaritapahtuman järjestävät yhdessä matkaveneilytoimikunta ja retkisaaritoimikunta.

Lämpimästi tervetuloa!

IMG_1636.jpg