Pullojen ja tölkkien kierrätykseen uudet astiat kotisatamassa

Eteläkentällä klubitalon jäteastioiden vieressä sekä pohjoiskentän jäteastioiden vieressä koivun alla on nyt keräysastiat myös lasipulloille, alumiinitölkeille ja muovipulloille. Laittamalla jätteet aina oikeisiin astioihin säästää HSK selvää rahaa ja lisäksi järjestely auttaa pitämään ulkopuoliset pullojen kerääjät poissa alueelta.

Satama hoitaa astioita alueella ja Blue Peter koordinoi vaihdot, palautukset yms. Mikäli astiat pääsevät täyttymään niin ilmoittakaa satamalle.

Satamakapteenin ja -mestarin kanssa on sovittu, että kokeilu jatkuu ainkin elokuun loppuun – ja pidempäänkin mikäli homma toimii hyvin. Kertyneet rahat lahjoitetaan retkisaaritoimikunnalle talkooeväiden tai muuhun toimikunnan hyväksi katsomaansa kohteeseen.

Kiitos aktiivisuudesta asiassa Ville Forsmanille, Karille ja Nallelle!