Kari Lehtosesta HSK:n uusi satamakapteeni

Nykyinen satamamestarimme siirtyy vuoden päästä, alkukesästä 2019 nauttimaan hyvin ansaittuja eläkepäiviä. Jotta tehtävien siirto uudelle henkilölle olisi mahdollisimman jouhevaa, käynnisti hallitus kuluvan vuoden alussa uuden satamamestarin haun. Samassa yhteydessä päätettiin kehittää myös satamamestarin toimenkuvaa vastaamaan strategian mukaisia uusia tarpeita. Uutta toimenkuvaa heijastaa myös uusi tehtävänimike: satamakapteeni.

Kiinnostus tehtävää kohtaan oli erittäin suuri ja saimme paljon todella hyviä hakemuksia. Kiitos vielä kerran kaikille hakijoille. Kolmivaiheisen hakuprosessin tuloksena satamakapteenina aloitti 1.6.2018 Kari Lehtonen.

Kari on tehnyt pitkän työuran palveluliiketoiminnassa erilaisissa rooleissa. Tämä antaa hyvän pohjan kehittää seuramme tarjoamia palveluja. Karilta onnistuvat myös pienet ja vähän suuremmatkin korjaus- ja huoltotyöt. Lisäksi hän veneilee aktiivisesti ja tuntee yhteisen harrastuksemme monelta suunnalta, kevytvenekentältä suuriin köliveneisiin. HSK:n jäsenenä Kari on ollut aktiivinen satamatoimikunnassa.

Karin mietteet uuden pestin kynnyksellä:

Aloitan innolla uudessa työssäni ja odotan tulevaisuudelta aktiivista arkea sekä mielenkiintoisia haasteita yhteisen toimintamme kehittämisessä. Meillä on Hoskilla ainutlaatuiset puitteet ja hienot perinteet harrastuksellemme, jonka pitää pysyä vetovoimaisena myös tulevaisuudessa. Nähdään rannassa!”

Kari Lehtosen laajempi henkilöesittely tullaan julkaisemaan syksyn Hoskilaisessa.

Tomi Henttinen
Satamajohtaja