Ensimmäinen Risukko Race starttaa aallonmurtajan edustalta perjantaina 8.6. klo 17.00 aikoihin kohti itää ja Rishamnia (pieni varaus lähtöaikaan, ettei häiritä laivaliikennettä).

Kilpailu on tarkoitettu erityisesti perhemiehistöille ja kokemattomammille kisailijoille. Kilpa käydään erikois-LYS-tasoituksin, ja tuloksissa huomioidaan lapset, kaverit, kummit, eläimet, lemmikit ja anopit, jos vain ovat mukana veneessä. Kisa on samalla osa SPV:n Yhdessä vesille -tapahtumaa (www.spv.fi/yhdessavesille)

SPV_nelio_IG_fi

Reitti kulkee Suomenlinnan eteläpuolelta ja Kuiva Hevosen pohjoispuolelta kohti Rishamnia, jonka edustalla on maali. Kipparikokous on kilpailukanslian edessä 8.6. klo 16.00, jossa jaetaan tarkemmat orderit. Reitti on siis kaikkiaan varsin vapaa, mutta laivaliikennettä on varottava ja myös oltava häiritsemättä.

Lauantaina Rishamnissa on ohjelmaa lapsille ja lapsenmielisille, tontin rajojen ja suunnitelmien katselmus, yhteissaunat sekä illalla palkintojenjaon yhteydessä purtavaa ja palanpainiketta.