Kevät etenee varmasti, ja yhtä varmasti tulevat saarten kevättalkoot! Talkoot ovat oiva paikka tutustua Hoskin muihin jäseniin, viettää hauskaa aikaa porukalla ja totta kai hyvin tehtyjen töiden jälkeen ansaitusti saunotaan pölyt pois ja syödään sekä nautitaan virvokkeita toivottavasti lämpimässä kevätillassa. Retkisaaritoimikunta toivoo talkoisiin runsasta osanottoa, jotta työt saadaan tehdyksi ja paikat pidettyä kunnossa myös tulevaisuudessa. Talkoot ovat seuraavasti:

Rishamn (ex-Risholmen) helatorstaina sekä -viikonloppuna, 19.5. sekä 9.6.

Ormholmen 26.5.

Hasselholmen juhannuksena

Talkoissa siivotaan talven jäljet pois ja valmistetaan paikat kesää ja käyttäjiä varten. Rishamnissa on oston myötä erityisen paljon tälle kesälle suunniteltuja perusparannuksia, kuten mm. sähköjen veto laiturialueelle sekä laiturialueen turvallisuuden ja viihtyvyyden parantaminen esimerkiksi terassien ja kulkuväylien avulla. Nämä kaikki eivät tule tehdyksi yhdessä päivässä, joten Rishamnissa järjestetään useampi rupeama kevään ja kesän aikana.