Kokenut veneilijä ja hyvä tyyppi, haluatko mukaan toimintaan? Oletko kohtuullisen kokenut, huolellisena pidettävä veneilijä, jolla on ymmärrystä veneiden sekä varusteiden toiminnasta, ja olet hyvä tyyppi? Seuramme tarvitsisi pikku hiljaa lisää katsastajia, ja saattaisi olla kiinnostuneita avustasi!
Katsastaja on monella tapaa veneilijän kumppani, ja tehtävässä onkin teknisten seikkojen ohella kyse laajasta kanssaveneilijöiden kanssa tekemisissä olemisesta. Matkaveneilijöiden kannalta katsastaja onkin tärkeässä ja näkyvässä roolissa paitsi mahdollistajana, myös auttamassa veneenpidon kanssa ja järjestämässä vastauksia monenlaisiin kysymyksiin. Seurankin kannalta katsastajien rooli on keskeinen, toimien veneilyturvallisuuden ylläpitämisen ohella myös etujoukkona yhteydenpidossa matkaveneilijöiden kanssa.

HSK järjestää vaadittavan koulutuksen, ja tehtävässä voi tarvittaessa aloittaa kokeneemman katsastajan tuella. SPV:n katsastajakoulutus lienee yksi veneilyalan tiiveimmistä tietopaketeista ja kiinnostava jo ihan itsessäänkin.

Pyydämme toimimaan pian, sillä tarvittavia katsastajakoulutuksia järjestetään jo helmi- ja maaliskuussa.

Ole hyvä ja ilmoita kiinnostuksestasi Seppo Savikurjelle (etunimi.sukunimi@gmail.com), 040 771 2388.

Veneturvallisuustoimikunta