Vene 18 Båt -messuilla tapahtuu

Vene 18 Båt -messuilla 9.–18.2.2018  on jälleen runsaasti ohjelmaa veneilijöille, vesiharrastajille ja kalastajille. Seuravassa muutama poiminta jo ennakkoon Veneilijän kamapörssistä, The Weekend Sailor -elokuvan näytöksistä sekä SPV:n uudesta mobiilista jäsenkortista, joka tarjoaa rahanarvoisia etuja jo messuille.

Kierrätä varusteesi Veneilijän kamapörssissä

Vene 18 Båt -messuilla järjestetään ensi kertaa Veneilijän kamapörssi, joka myy ja kierrättää veneilytarvikkeita sekä -vaatteita 9.-18. helmikuuta 2018. Tavaroitaan voivat tuoda myyntiin niin messukävijät kuin seurat ja luokkaliitotkin. Tuotemyynnistä perittävä 20 prosentin provisio ohjataan lyhentämättömänä Sailing Team Finlandin Nuorille huipuille, jotka ahkeroivat messujen ajan kamapörssissä.

Lisätietoja ja ohjeita SPV:n sivuilla.

The Weekend Sailor -elokuvan näytökset

The Weekend Sailor on purjehdusaiheinen vuonna 2016 valmistunut dokumenttielokuva, joka kertoo ensimmäisen 1973-1974 Whitbread Round the World Racen (nykyään Volvo Ocean Race) voittaneen Mexicolaisveneen Sayula II:n tarinan. Suomalaisittain elokuvan tekee mielenkiintoiseksi se, että Sayula II on Pietarsaaressa rakennettu Swan 65 josta tuli tämän ja monien myöhempien saavutustensa ansiosta todellinen maailmantähti.

Elokuvan nimi viittaa siihen kuinka vähäiset mahdollisuudet Sayula II -veneen miehistöllä oletettiin olevan kilpailusta selviytymisessä, mutta ennakkoasetelmista huolimatta Mexicolainen viikonloppupurjehtija Ramon Carlin onnistui voittamaan Britannian, Ranskan ja monen muun maan joukkueiden nimekkäät purjehtijat tässä maailman vaikeimmassa ja vaativimmassa kilpailussa.

Tämä saavutus on mahdollisesti suomalaisen veneteollisuuden suurin saavutus koskaan. Elokuvaa esitetään kokoustila 201:ssa mm. seuraavina ajankohtina:

  • 11.02.2018 · 13:00 – 15:00
  • 14.02.2018 · 16:00 – 18:00

Kaikki esitysajat löytyvät messujen ohjelmaluettelosta.

Lisätietoja: Sami Lehtonen, 0443654482.

SPV julkaisee Cardu-mobiilijäsenkortin – huikeat alennukset Vene 18 Båt -messuille

Suomen Purjehdus ja Veneily ry haluaa palvella jäseniään entistä monipuolisemmin ja julkaisee siksi helmikuun alussa mobiilijäsenkortti Cardun. Jäsenet tulevat saamaan kortin julkaisemisen jälkeen matkapuhelimeensa viestin, jossa on suora latauslinkki sovellukseen.

Mikäli mielii päästä Vene 18 Båt -messuille mehevään alennushintaan, kannattaa Cardu ladata heti viestin saatuaan. SPV:n aikuisjäsenille hinta on Cardun kautta saatavalla koodilla 12 euroa (ovelta 19 €) ja lapsille kahdeksan euroa (ovelta 12 €).

Sen lisäksi Carduun tulee joukko SPV:n pysyviä jäsenetuja ja koukuttavia kuukauden tarjouksia. Tiedotamme näistä myös SPV:n verkkosivuilla ja Facebookissa.

Lisätietoja SPV:n sivuilta.