Nord Stream Race saapuu HSK:lle 4.9.

Nord Stream Racen viisi joukkuetta saapuvat 1000 merimailia pitkän avomerikilpailun viimeiseen etappisatamaan Helsinkiin maanantaina aamuyöstä. 

Kilpailu purjehditaan  Pietarin pursiseuran Nautor’s Swan –veneillä (ClubSwan 50). Veneitä odotetaan Suomeen aamuyöstä maanantaina 4.9. Luvassa on kovaa vastaista tuulta, joten olosuhteet legillä Tukholmasta – Helsinkiin tulevat olemaan haastavat. 

Team Finlandin (NJK)  miehistö on tekemiseensä tyytyväinen, kertoo Samuel Thesleff. “Manööverit kulkevat ja vene on aivan mahtava. Huippunopeus 27 solmua tuli Kenneth Thelenin ohjaamana 25 solmun tuulessa genaakkerilla keskellä yötä.”

Veneitä voi nähdä maanantaina saapumisen jälkeen satamassa. Kello 16-18 välisenä aikana on ohjelmassa ratakilpailu sataman lähivesillä. Kilpailu jatkuu seuraavalla etapilla tiistaina aamulla.

Lisätietoja: www.nord-stream-race.com