Melges24 MM-kisat käynnistyneet

Melges24 -luokan MM-kilpailut käynnistyivät ensimmäisen varsinaisen kilpailupäivän merkeissä tänään HSK:lla. Kamppailu 59. veneen One Design -fleetissä oli odotetun tiivistä. Ensimmäisen lähdön vei nimiinsä Italian Andrea Racchellin Altea ja toisen USA:n Bruce Ayresin kipparoima Monsoon, joka myös johtaa kokonaistuloksissa ennen Italian Carlo Fracassolin Maidollisia. Parhaana korinttilaisena venekuntana purjehtii Ukrainan Vasyl Gureyevin Barmaley (kokonaistuloksissa sijalla 3).

Koosteen ensimmäisen päivän tapahtumista löydät täältä.

Sunnuntaina ohjelmassa oli tune-up race ja lauantaina tapahtuman avajaiset.

Kyseessä on maailmanlaajuisesti aktiivisen veneluokan 20. MM-kilpailut. Ohjelmassa on viiden päivän aikana yhteensä 12 lähtöä Ytterskärin rata-alueella.

Voit seurata tapahtumaa sekä Facebookissa tapahtuman sivuilla että tapahtuman omalla verkkosivulla.