HSK:n helatorstaieskaaderi Prangliin ja Tallinnaan

HSK:n helatorstaieskaaderi suuntautuu tuttuun tapaan Prangilin saarelle ja Tallinnaan. Luonnon kaunis Pranglin saari sijaitsee noin 30 nm Harmajalta etelään. Tallinnassa eskaaderi rantautuu laivaterminaalien väliseen Old City Marinaan. 

Eskaaderille lähtö tapahtuu joko omatoimisesti keskiviikkona 24.5 tai eskaaderin johtoveneen S/y Reivittären johdolla torstai-aamuna 25.5 Hoskilta Prangliin. Pranglissa torstaina tehdään saarikierros ja nautitaan kala-illallinen pitkän pöydän ääressä. Perjantaina 26.5 eskaaderi siirtyy Tallinnaan, jossa iltapäivällä omatoimista ohjelmaa, saunominen Old City Marinan hulppeissa saunatiloissa sekä yhteinen illallinen hyväksi koetussa tallinnalaisessa ravintolassa.

WP_20160505_009

Eskaaderi päättyy Tallinnaan. Paluu joko johtoveneen seurassa 27.5 Porkkalan ja Ormiksen kautta kotiin tai omatoimisesti sunnuntaina 28.5.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Eero Pellikalta email: mjae.pellikka@kolumbus.fi tai puh 0400 252 066. Osallistujilta toivotaan veneen tietoja sekä miehistön lukumäärää ruokailujen ja pöytävarausten vuoksi.