HSK:n E-jollatiimille viitoisvoitto kauden rankingavauksesta

E-jollaradalla Filip Store purjehti ylivoimaiseen voittoon, Valtteri Uusitalo nousi toiseksi kahden viimeisen lähdön lähtövoiton turvin, Jerry Malmivaara taisteli kolmanneksi, Noel Laukkanen taiteili tasaisella sarjalla neljänneksi, ja Elias Kilpiö sinetöi HSK:n viitosvoiton. Lisäksi kympin kärkeen seilasivat Anton Janhonen (9.) ja Tommy Stenius (10.). 

Optiradalla Samuel Rikala (12 v.) taisteli vahvan toisen päivän ansiosta Espoossa kokonaiskilpailun seitsemänneksi, ja alle 13 v. sarjan kolmanneksi, ja on nyt kiinni EM-kisapaikassa. Kim Oskar Godenhjelm sai rytmistä kiinni sunnuntaina, ja nousi kilpailun yhdeksänneksi, ja on myös kiinni EM-kisapaikassa. Muutenkin nuoremmat purjehtivat vetivät lupauksia herätellen koko viikonlopun, mutta kokeneemmalla kaartilla kone yskähteli pahemman kerran. Toistaiseksi HSK:n tiimillä ei ole yhtään lippua MM-kisakoneeseen, ja vain kaksi EM-kisoihin.

Optimistijollien karsintasarjan yhteydessä kisattiin myös kadettiradalla EMK:lla, jossa hoskilaisista parhaimaan suoritukseen ylsi Tatu Uusitalo (5.). Hienosti tsemppasivat myös muut tiimikaverit Lars Habermacher (6.), Heta Ruohonen (16.) ja Kasper Puolakka (18.).

E-jollien rankingsarja jatkuu ensi viikonloppuna NJK:lla, joka on samalla toinen arvokilpailukarsintaosakilpailu (2/3). Kolmas ja viimeinen karsintaosakilpailu käydään HSK:lla 27.-28.5., joka on samalla kauden 2017 kolmas rankingosakilpailu.

Optimistijollien arvokilpailukarsinnat jatkuvat BS:llä Kulosaaressa 20.-21.5., jolloin kalenterissa on vielä kuusi lähtöä. Yhteensä siis 12 lähtöä ja kolme pois heittoa, eli kaikki vielä mahdollista, mutta nyt ei saa enää suksi lipsua tai liike nykiä.

Tiedotus
HSK Akatemia