Purjehduksen maailmancup käynnistyy tänään Hyèresissä.  Suomen purjehdusmaajoukkueesta mukana ovat Tuula Tenkanen (Laser radial), Monika Mikkola (Laser radial), Kaarle Tapper (Laser standard), Tapio Nirkko (Finnjolla), Noora Ruskola/Mikaela Wulff (49er FX) ja Sinem Kurtbay/Janne Järvinen (Nacra 17). HSK:ta tapahtumassa edustavat Mikaela ja Kaarle.
Ruskola ja Wulff hakevat vielä ratkaisua siihen, tähtäävätkö Tokion olympialaisiin 470- vai 49er FX -luokassa. 470-treeni- ja kilpailujakson jälkeen he jatkavat maailmancupia 49er FX -luokassa, jossa sijoittuivat tammikuussa Miamissa kahdeksanneksi.

On hauska kisata jälleen FX:llä. Olemme treenanneet täällä viikon kovatuulisissa olosuhteissa, mikä on erittäin hyvä kilpailua ajatellen, Wulff kiteyttää.

Suomalaisista kilpailussa ovat mukana myös Victor Silèn/Christoffer Silén (49er) ja Erica Partanen (Laser radial).

10 parhaan mitalilähdöt seuraavasti (maajoukkuepurjehtijoiden edustamat luokat):

  • lauantaina 29. huhtikuuta: 49er FX ja Nacra
  • sunnuntaina 30. huhtikuuta: Laser radial, Laser standard ja Finnjolla

Voit seurata tapahtumaa