Folkboat Gold Cup käynnissä

Kansanveneiden Gold Cupia purjehditaan parhaillaan HSK:lla peräti 63 veneen voimin. Osallistujia on kaikkiaan seitsemästä eri maasta (Saksa, Viro, Ruotsi, Tanska, Iso-Britannia ja USA), kotimaisten venekuntien edustaessa noin kolmanneksella koko fleetistä.


Neljän startin jälkeen kärkisijaa pitää Tanskan Per Jørgensenin kipparoima Kajka, toisena purjehtii Saksan Stefan Rosehrin Positiv ja kolmantena maanmiehensä Thomas Müllerin Sinewave. Parhaana suomalaisena on Herman Saaren La Pampri 2 (SMPS) ja parhaana hoskilaisena Antti Vallitun kipparoima Miru.
Himoitun palkinnon voittaja on selvillä huomenna lauantaina 30.7. 

Lisätietoja kilpailusta ja tuloksista saat tapahtuman sivuilta sekä luokan Facebook-ryhmästä. 

Kuvat Sailpix.fi / Erik Lähteenmäki (otsakekuva) ja Folkkariliitto.