SXK Seglarskola suuntaa ensi kesänä yhden koululaivansa Suomeen, kun GRATITUDEn kesäohjelmassa Helsinki on yksi etappisatama, jossa miehistöä vaihdetaan. Tämä etappisatama tulee olemaan HSK ja näin jäsenistömme saa helpon tavan osallistua näille kursseille.

HSK:lle  tuleva purjehdus alkaa Kalmarista 4.7. ja on HSK:lla 17.7. Kurssi on suunnattu nuorille aikuisille, eli 18-29-vuotiaille purjehtijoille. HSK:lta matka jatkuu nuoremmalla miehityksellä 18.7. kohti Tukholmaa, jonne saavutaan 29.7. Miehistövaihdon aikana GRATITUDE on HSK:lla ja kiinnostuneet voivat varmasti käydä tutustumassa alukseen.

Lisää tietoa SXK Seglarkolan toiminnasta ja kursseista tullaan kertomaan kevään klubi-illoissa 15.1. ja 4.3. Lisäksi Seglarskolan www-sivuilta löytyy koko ensi kauden ohjelma ja sieltä voi myös lukea paljon muuta tietoa toiminnasta. Tässä myös video viime kauden purjehdukselta.

Petri Kaurinkoski