VHF-kurssi pk-seudun venekerhoille 15.11.2015

Viestintäviraston radioverkkoasiantuntija Ari Caselius järjestää sunnuntaina 15.11.2015 VHF-kurssin ja sen päätteeksi Rannikkolaivurin radiotutkinnon (SRC). Tilaisuus pidetään Viestintävirastossa (Helsingin Ruoholahti) klo 9-17.

VHF-kurssi on suunnattu Espoolaisille ja Helsinkiläisille yhteistyökerhoille, eikä kurssista kuin tilastakaan peritä maksua. Tutkinto- ja todistusmaksut peritään asetuksen mukaisina laskulla jälkeenpäin. Tilaisuus on siis tarkoitettu niille, joilla ei ole vielä ennestään pätevyystodistusta ja se päättyy tutkintoon.

Kurssille ei ole mitään alarajaa osallistujamäärän osalta, vaan kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita. Kurssilla on siten hyvä tilaisuus tutustua muihin pk-seudun veneilijöihin.

Käytännön syistä liikkuminen viraston tiloissa on rajoitettua, joten jokaisen tulisi ottaa mukaan omat eväät ja kahvit. Kulku takaisin virastoon ilman Aria ei ole mahdollista eikä neuvottelutiloissa ole mahdollisuutta lämmittää mitään. Ari pyrkii järjestämään päivän aikana pari tupakkataukoa (virasto on savuton).

Ilmoittautumiset Arille sähköpostitse ari.caselius(at)ficora.fi (nimi, email-osoite ja matkapuhelinnumero).

Osallistujan tulisi lukea Rannikkolaivurin radioliikenneopas (https://www.viestintavirasto.fi/attachments/Rannikkolaivurin_radioliikenneopas.pdf) ajatuksella läpi ennen tilaisuutta ja mielellään merkitä muistiin sellaiset asiat joista on kysyttävää.

Tervetuloa!